Καράμπελας για αριστερό μπακ;

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του SportDog, ο Νίκος Καράμπελας (20/12/1984) αποτελεί τον πρώτο μεταγραφικό στόχο του Νίκου Νταμπίζα για την Ομόνοια.

Όπως σημειώνεται στην Ελλαδική ιστοσελίδα ο Τεχνκός Διευθυντής στην Ομόνοια φαίνεται πως τον προτιμά από τον Νάνο του Παναθηναϊκού...

Το δημοσίευμα αναφέρει ακόμη... Σύμφωνα με 100% αξιόπιστη μανατζερική πηγή, ο νέος τεχνικός διευθυντής της κυπριακής ομάδας θέλει να φέρει τον Έλληνα άσο στη νέα του ομάδα και ήδη έχει κάνει κίνηση, αφού ο Καράμπελας μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Ο έμπειρος αμυντικός, που τον Γενάρη πήγε δανεικός από τη Λεβάντε στη Βαγιαδολίδ, φαίνεται πως δεν θα συνεχίσει στην Ισπανία και ήδη εξετάζει προτάσεις για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε, ότι τις τελευταίες ημέρες, στην πιάτσα των agent, εκτιμούν ότι στην υπόθεση του ελεύθερου Καράμπελα, είναι πολύ πιθανό να… εμπλακεί και η ΑΕΚ, η οποία επίσης ψάχνει αριστερό μπακ. Άλλωστε, πρόκειται για έναν από τους αγαπημένους παίκτες το Ντούσαν Μπάγεβιτς, τον οποίο και πιστεύει πάρα πολύ!!