Συνέχεια στην προσπάθεια (Ευχαριστίες σε Αμερικάνο)

Το ΔΣ του Ολυμπιακού, συνεχίζει την εκστρατεία οικονομικής ενίσχυσης με σκοπό την τήρηση των οικονομικών υποχρεώσεων του σωματείου και του προγραμματισμού του επόμενου έτους. Το ΔΣ του Ολυμπιακού έχει ήδη εκδώσει λαχείο ενίσχυσης της ομάδας με βραβείο ένα αυτοκίνητο Ford Fiesta. Θα κυκλοφορήσουν συνολικά 10000 λαχεία αξίας 20 ευρώ έκαστο, και τυχερός λαχνός θα είναι αυτός που τα 4 τελευταία νούμερά του θα ταιριάζουν με τα 4 τελευταία νούμερα του πρώτου τυχερού αριθμού του κρατικού λαχείου της κλήρωσης 29 Ιουνίου 2016.
Επίσης τα μέλη και οι φίλοι της ομάδας μπορούν να καταθέτουν οικονομική βοήθεια για τον Ολυμπιακό Λευκωσίας σε ειδικό λογαριασμό ο οποίος έχει ανοίξει ειδικά για τον σκοπό αυτό, με τα ακόλουθα στοιχεία:
Αθλητικό Σωματείο Ολυμπιακός Λευκωσίας
Ελληνική Τράπεζα
Αριθμός Λογαριασμού 124-01-030813-02
IΒΑΝ: CY10 0050 0124 0001 2401 0308 1302
SWIFT: HEBACY2N

Ευχαριστίες στον Στέλιο Αμερικάνο
Σε προσωπική δήλωσή του, ο πρόεδρος του ΔΣ του Ολυμπιακού κύριος Κώστας Σεραφείμ απευθύνει έκκληση στον μεγάλο κόσμο του Ολυμπιακού για οικονομική στήριξη, προκείμενου η ομάδα να μπορέσει να είναι συνεπής σε όλες τις οικονομικές τις υποχρεώσεις. Επίσης ο κύριος Σεραφείμ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον κύριο Στέλιο Αμερικάνο, ο οποίος αθόρυβα εδώ και αρκετά χρόνια στηρίζει οικονομικά το σωματείο μας. Ο κύριος Αμερικάνος και στην παρούσα χρονική στιγμή, έχει προχωρήσει σε σημαντική οικονομική συνεισφορά στο σωματείο μας, αποδεικνύοντας την ανυστερόβουλη και ειλικρινή του αγάπη για την μεγάλη ιδέα του Ολυμπιακού Λευκωσίας. Ο κύριος Σεραφείμ επιθυμεί να κοινοποιήσει τις θερμές ευχαριστίες του ΔΣ προς τον κύριο Στέλιο Αμερικάνο.

Γραφείο Τύπου
Ολυμπιακός Λευκωσίας