Ολοκλήρωσαν με ισοπαλία… (βίντεο)

Σ’ ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με έντονο το στοιχείο της απουσίας ενδιαφέροντος, Ερμής και ΑΕΛ εξήλθαν ισόπαλοι 1-1.  


Το σκορ άνοιξε  στο 40’ ο  Κεϊτά  για τους γηπεδούχους, ενώ στο 77'  οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα με τον Βασιλείου.

Μετά το πέρας των 36 αγώνων πρωταθλήματος η ΑΕΛ τερματίζει στην 6η θέση (1η στον β’ όμιλο) με 49 βαθμούς. Μια θέση πιο κάτω ο Ερμής με 42. 

Ο ΑΓΩΝΑΣ:  Στην απόλυτη μετριότητα κύλησαν τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με τις δυο ομάδες ν’ αναλώνονται σε παιχνίδι κέντρου. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή όμως δεν δημιούργησαν καμία αξιόλογη ευκαιρία. 

Σταδιακά οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και στο 40’, μετά από λάθος του Στεπάνοβιτς, με τον πρώτο τους σκόρερ Κεϊτά άνοιξαν το σκορ. 

Πανομοιότυπο το σκηνικό και στην επανάληψη με τις δυο ομάδες να έχουν από μια καλή ευκαιρία. Αρχικά η ΑΕΛ στο 50’  με τον Μέσκα, ενώ ο Ερμής απάντησε με καλό σουτ του Λατόρε στο 56’ που έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Γεωργίου. 

Όλα αυτά μέχρι το 77’ οπότε η ΑΕΛ έφερε το ματς στα ίσα με κοντινό πλασέ του Βασιλέιου.  

ΕΡΜΗΣ: Παναγόπουλος, Λατόρε, Κεϊτά, Γουίκς, Σίργκι, Χριστοφή, Βασιλόγιαννης, Γκονσάλες, Φραγκέσκου, Λίλλης, Ντε Πίνα

ΑΕΛ: Γεωργίου, Σταύρου (28' Μέσκα), Μαύρου, Γερολέμου, Ελευθερίου, Στεπάνοβιτς, Α. Κυριάκου, Κ. Κυριάκου, Φράγκος, Βασιλείου, Νεοφύτου

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σίργκι, Φραγκέσκου, Λατόρε / Κυριάκου

*Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Χρίστος Νικολαΐδης, με βοηθούς τους Χαράλαμπο Γεωργίου και Μιχάλη Μαρίνου.  

*Αναγκαστική ήταν η αλλαγή του Σταύρου. 

*Πρώτο γκολ στο πρωτάθλημα για τον Βασιλείου.  

*Τα 13 γκολ στο πρωτάθλημα έφτασε ο επιθετικός του Ερμή Αλιασανέ Κεϊτά.

Διαβάστε όλα όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη τύπου: 

Νίκος Παναγιώτου: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες, για την προσπάθεια τους εδώ και εφτά μήνες. Ξεκινήσαμε σαν τελευταία ομάδα στα μπαράζ τερματίσαμε στη 2η θέση, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αυτοί που θα συνεχίσουν το γνωρίζουν και θα κάνουμε τον Ερμή όπως ονειρευόμαστε εμείς λιγοστοί».