(Σημαντικές πληροφορίες) Αναμένονται ευχάριστα νέα στο ΑΠΟΕΛ

Τα καλά νέα για τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ αυτό το διάστημα αναμένονται από το μεταγραφικό μέτωπο, όμως σύντομα πολύ πιθανόν να προκύψουν ειδήσεις οι οποίες θα είναι πραγματικά πολύ πιο ευχάριστες...

Πληροφορίες που εξασφάλισε η ιστοσελίδα μας, www.kerkida.net, αναφέρουν πως το ΑΠΟΕΛ με πρωτοβουλία του Πρόδρομου Πετρίδη και στενών συνεργατών του είναι σε επαφή με Ουκρανούς επιχειρηματίες οι οποίοι ενδιαφέρονται να επενδύσουν στους πρωταθλητές.

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ έχει αδιάθετες περίπου 2.5 εκατομμύρια μετοχές από τις οποίες ένα μεγάλο μέρος (ίσως και ολόκληρο) ενδιαφέρονται να αγοράσουν οι ξένοι επενδυτές. Αν αυτό γίνει πράξη τότε αυτόματα σημαίνει πως σε μία πολύ δύσκολη από οικονομικής άποψης περίοδο μπαίνει στα ταμείο χρήμα το οποίο είναι απαραίτητο κυρίως για να γίνει ο καλύτερος προγραμματισμός-σχεδιασμός της ομάδας για να μπορέσει με περισσότερες πιθανότητες να διεκδικήσει τους στόχους της σε Ευρώπη και Κύπρο τη νέα χρονιά.

Πληροφορίες για την πορεία των επαφών αναμένεται να δοθούν στους μετόχους της εταιρείας στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της Εταιρείας, η οποία έχει οριστεί για την ερχόμενη Τρίτη στο Ξενοδοχείο ΗΙLTΟΝ.