Ο Καϊάφας ότι λέει το εννοεί! (Απόδειξη)

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο μας ρεπορτάζ, ο Κώστας Καϊάφας εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια στις εγκαταστάσεις που συνάντησε στο Παραλίμνι.

Εύκολα μπορεί να σκεφτεί κανείς ότι το έκανε για να κερδίσει τους ανθρώπους της ομάδας και για να ωραιοποιήσει καταστάσεις, άσχετα αν η πορεία του στα Κυπριακά γήπεδα τόσο ως παίκτης όσο και σαν προπονητής έχει δείξει ότι είναι… ντόμπρος και ευθύς άνθρωπος.

Απόδειξη του ότι η θετική εικόνα δεν προέκυψε ξαφνικά, είναι και μια ιστορία που εκτυλίχθηκε πριν από 1,5 χρόνο όταν ο Καϊάφας ήταν προπονητής της Ομόνοιας και η ΕΝΠ αγωνιζόταν στην Β’ Κατηγορία. Στις 23 Ιανουαρίου, οι δύο ομάδες προγραμμάτισαν φιλικό παιχνίδι στο «Τάσος Μάρκου», αφού λόγω της απεργίας που πραγματοποιούσαν οι διαιτητές, αναβλήθηκε η αγωνιστική. Μάλιστα στο φιλικό τότε, αγωνίστηκαν για πρώτη φορά οι… νεοφερμένοι των δύο ομάδων, Ρούνιε – Γκουλόν από την μία και Μπούντιμιρ από την άλλη.

Λίγο πριν την έναρξη του φιλικού και στα… καθιερωμένα πηγαδάκια, ο Καϊάφας είχε σύντομη συνομιλία με τον τότε αρχηγό της Ένωσης Δήμο Γούμενο, εκθειάζοντας τις συνθήκες που υπήρχαν στο «Τάσος Μάρκου», προτρέποντας τον να μην φύγει ποτέ από το Παραλίμνι!

Αναλυτικά το σχετικό δημοσίευμα (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ) που αναρτήθηκε τότε στην ιστοσελίδα μας:

«Πριν από την έναρξη του φιλικού αγώνα ανάμεσα σε Ομόνοια και Ένωση, ο τεχνικός των "πρασίνων" Κώστας Καϊάφας είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον αρχηγό της Παραλιμνίτκης ομάδας, Δήμο Γούμενο.

Αφού θυμήθηκαν τα παλιά, επέστρεψαν στα πιο... φρέσκα. Αρχικά ο Καϊάφας αναφέρθηκε στα πολλά οικονομικά προβλήματα που έχει η ομάδα του και στην συνέχεια μιλώντας στον Δήμο του ανέφερε: "Εσείς έχετε τα όλα εδώ, μην κάνετε το λάθος να φύγετε", εννοώντας τις συνθήκες και τις εγκαταστάσεις που έχει η ομάδα του Παραλιμνίου.

Τέλος, ρώτησε για την πορεία του Μπασόφ, τον οποίο γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στην Αλκή ενώ ο Γούμενος αναφέρθηκε σε μια παλιά ιστορία, όταν με τις... ευλογίες του Καϊάφα έφτασε μια ανάσα από την μεταγραφή του στους "πράσινους".»