(ΦΑΚΕΛΟΣ) Εκλογές διαιτητών

Την ερχόμενη Τετάρτη θα διεξαχθεί η εκλογική συνέλευση των διαιτητών. Όπως είναι γνωστό παραμένει στην Προεδρία ο Μιχάλης Αργυρου αφού δεν υπήρξε άλλη υποψηφιότητα ωστόσο δεν αποφεύχθηκαν οι εκλογές για τις υπόλοιπες θέσεις αφού σε δύο επαρχίες προέκυψε μεγαλύτερος αριθμός υποψηφίων από τις θέσεις.

Θα διεξαχθούν εκλογές σε Λευκωσία/Κερύνεια και στη Λεμεσό/Πάφο.

Στη Λευκωσία/Κερύνεια υπέβαλαν υποψηφιότητα 10 διαιτητές με τις θέσεις να είναι 5 ενώ σε Λεμεσό/Πάφος προκύπτει ενδιαφέρον από 4 ενώ οι θέσεις είναι 3. Στην Λάρνακα/Αμμόχωστο παραμένουν στο ΔΣ οι Μασιάς και Γ. Κωνσταντίνου.

Όπως το ΚΕΡΚΙΔΑ ΝΕΤ έχει πληροφορηθεί οι εκλογές στη Λευκωσία παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον καθώς τέσσερις υποψήφιοι λέγεται πως αποτελούν ουσιαστικά τον... άλλο συνδυασμό από αυτόν που βρίσκονται οι συνεργάτες του Προέδρου Μιχάλη Αργυρού ο οποίος εννοείται πως τους υποστηρίζει. Νικολαίδης, Σκαπούλλης, Χαράλαμπος Γεωργίου, Βίκτωρος και Σοφία Καραγιώργη διεκδικούν τις πέντε θέσεις έχοντας να αντιμετωπίσουν τον... "συνδυασμό" με τους Πάπουτσο, Α. Μιχαήλ, Λούη Λοίζου και Λ. Παναγιώτου. Θέση διεκδικεί και ο Τρύφωνας Κοσμάς ο οποίος όπως αναφέρουν διαιτητικοί κύκλοι είναι εντελώς ανεξάρτητη υποψηφιότητα.

Οι προβλέψεις πάντως δεν δίνουν μεγάλες πιθανότητες εκλογής υποψηφίων από την... αντιπολίτευση. Ίσως υπάρξει είσοδος στο συμβούλιο ενός ατόμου πέραν των συνεργατών του Μιχάλη Αργυρού όμως πολύ δύσκολα θα υπάρξει ανατροπή με εκλογή και δεύτερου ή τρίτου ατόμου από τον "συνδυασμό" του οποίου ας πούμε ηγείται ο Γιώργος Πάπουτσος.

Μεγάλη μάχη θα γίνει και σε Λεμεσό/Πάφο αφού θα μείνει εκτός Δ.Σ ένας εκ των τεσσάρων υποψηφίων.