"Δύσκολο το ΟΧΙ στην ΕΝΠ - Απόγευμα η συνάντηση με την Ανόρθωση"

Ένα από τα πρόσωπα των ημερών είναι αναμφίβολα ο Ανδρέας Κίττος. Ο Παραλιμνίτης γκολκίπερ, μίλησε στην ιστοσελίδα μας www.kerkida.net και αναφέρθηκε στην αρνητική απάντηση προς την Ένωση και το μέλλον του.

Για την αρνητική απάντηση στην πρόταση της Ένωσης: «Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση. Πάρα πολύ δύσκολη ωστόσο πήρα μια απόφαση που θεωρώ ότι είναι καλύτερη για την καριέρα μου. Εκτιμώ και σέβομαι το γεγονός ότι μου έγινε πρόταση από την Ένωση και εύχομαι ολόψυχα να επιστρέψει άμεσα εκεί που της αξίζει, στην Α’ Κατηγορία. Η ΕΝΠ είναι η ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο, μπορεί να μην αγωνίστηκε αρκετά ωστόσο μου έδωσε την ευκαιρία να συνεργαστώ με εξαιρετικά άτομα που με βοήθησαν να γίνω σήμερα αυτός που είμαι. Και αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ».

Για το μέλλον του: «Υπάρχει σήμερα ραντεβού το απόγευμα στις 16:00 με την διοίκηση της Ανόρθωσης για να διαπραγματευτούμε την λύση του συμβολαίου μου και τα δεδουλευμένα μου. Υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες ωστόσο αφού μείνω ελεύθερος μόνο τότε θα μπορέσω να συμφωνήσω με άλλη ομάδα».

**Απ’ την στιγμή που αρνήθηκε τις προτάσεις από Νέα Σαλαμίνα και Ένωση, η μοναδική επίσημη πρόταση που έχει ενώπιον του είναι από την ΑΕΛ και αν δεν προκύψει κάποια νέα εξέλιξη, αφού μείνει ελεύθερος θα υπογράψει στην Λεμεσιανή ομάδα.