"Κόκκινος φάκελος σε αγώνα της Εθνικής"!

Στον «Άστρα» και την συνάδελφο Κατερίνα Κυριάκου μίλησε ο Πρόεδρος του Ερμή Λούκας Φανιέρος, ο οποίος αναφέρθηκε σε όλους και σε όλα…

«Ο Κουτσοκούμνης ξέρει τι κάνει, μας έδωσε τους διαιτητές δωρεάν και μας τα παίρνει από την άλλη, με τα προστίματα. Σημαίνει ότι πάμε καλά. Πρέπει να καταλάβει ο Πρόεδρος ότι τα Σωματεία χρειάζονται βοήθεια», ήταν το σχόλιό του για τις πολλές τιμωρίες που υπήρχαν την περσινή σεζόν και στην συνέχεια αναφέρθηκε στην χθεσινή απόφαση της ΚΟΠ για τις τιμωρίες που θα υπάρχουν, όταν αποστέλλονται φάκελοι από την ΟΥΕΦΑ.

«Έστειλα επιστολή ότι θέλω να φύγει ο Ερμής από το στοίχημα. Μίλησα με τον δικηγόρο μου και έστειλα επιστολή στην ΚΟΠ, θέλω να το κάνουν λίαν συντόμως. Δεν δέχομαι δίχως να έχω καμία ανάμειξη να μου σπιλώνουν το όνομα μου. Όταν με βρεις ένοχο, εμένα και την ομάδα μου να μας τιμωρήσεις και να μας υποβιβάσεις. Λένε πολλοί ότι ο Φανιέρος παίζει στοιχήματα, εμένα να με βγάλουν έξω από το στοίχημα και δεν έχω ανάγκη. Όσο με έχουν πάνω οι εταιρείες να προσέχουν. Τις αποφάσεις τις επικροτώ αν έχουν στοιχεία, δίχως στοιχεία δεν θα αποδεχθούμε έτσι πράγμα. Η επιτροπή στοιχημάτων μου είπε ότι θα απαντήσει λίαν συντόμως στο αίτημά μου.

Γίνεται το όνομα της ομάδας μου να μην το ελέγχω εγώ; Θα προσφύγω  και στην ΟΥΕΦΑ, κουράστηκα κάθε Κυριακή να ακούω ότι είναι στημένο. Όλοι πιάνουν τον Ερμή, πουλά το όνομά μου, έχει ζήτηση. Δεν θα δώσω το δικαίωμα σε κανένα καιροσκόπο να κάνει έρευνες και παλληκαριές. Αν παίζει ο Γιαννής από την Λεμεσό και ο Κωστής από την Πάφο θα με τιμωρήσουν εμένα»;

Ενώ κλείνοντας αποκάλυψε ότι: «Ήρθε φάκελος για αγώνα της Εθνικής μας U21 σε αγώνα με την Βουλγαρία, που κερδίσαμε 3-0».