(Νεότερο) ΝΕΑ πρόσωπα (Σημαντικές πληροφορίες)

Στην Ανόρθωση οι τελευταίες εξελίξεις στα διοικητικά καταδεικνύουν διοικητικό αδιέξοδο ωστόσο η ιστοσελίδα μας κατέχει πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες είναι ορατό το ενδεχόμενο να αλλάξει πορεία, προς το καλό, το σοβαρό αυτό θέμα.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα ενημερώθηκε το ΚΕΡΚΙΔΑ ΝΕΤ μία ομάδα από ΝΕΟΥΣ ανθρώπους (σε ηλικία και σε σχέση με παλαιότερη εμπλοκή) αναμένεται να ενεργοποιηθούν και να εμπλακούν στα διοικητικά του συλλόγου. Πρόκεται για άτομα με μεγάλη όρεξη για προσφορά και που η παρουσία τους αν επιτευχθεί θα αφήσει πίσω τις κόντρες των τελευταίων χρόνων ανάμεσα στους κατά καιρούς παράγοντες και διοικήσεις. Ουσιαστικά αυτά τα νέα άτομα θα φέρουν στην Ανόρθωση την ηρεμία που τόσο πολύ χρειάζεται έτσι ώστε όλοι να επικεντρωθούν στην ουσία που δεν είναι άλλη από την έξοδο από τις οικονομικές εκκρεμότητες και την προσπάθεια να ξαναγίνει και πάλι η ομάδα αγωνιστικά πρωταγωνίστρια.

Θεωρείται δεδομένο πως σε περίπτωση που υπάρξει θετική κατάληξη ο μεγαλομέτοχος Χρίστος Πουλλαίδης θα στηρίξει όσο καλύτερα μπορεί τους... νεοεισερχόμενους.