ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Τζιωνή

Γραπτή δήλωση Αντώνη Τζιωνή, επικεφαλής του Συνδυασμού για την ηγεσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Κάλεσμα προς τα μέλη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να υπερψηφίσουν τον Συνδυασμό που ηγείται, απευθύνει ο Αντώνης Τζιωνής, ενόψει της αυριανής εκλογικής Γενικής Συνέλευσης. Τάσσεται, επίσης, υπερ του αιτήματος της Θύρας 9 για ολιγόλεπτη τοποθέτηση στην Γενική Συνέλευση. 

Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Τζιωνής δήλωσε:

«Καλούμε τα μέλη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, να υπερψηφίσουν τον Συνδυασμό μας. Απαρτίζεται από έμπειρα στελέχη, με διαχρονική προσφορά στο σωματείο, αλλά και από νέους ανθρώπους, καταρτισμένους επαγγελματίες και επιστήμονες, οι οποίοι θα έχουν την ευθύνη της περαιτέρω βελτίωσης και εκσυγχρονισμού των δομών και των πρακτικών συγκεκριμένων τομέων, όπως η Οικονομική πολιτική, το Marketing, η Επικοινωνία και η Νομική υποστήριξη. 

Η εκλογή ολόκληρου του συνδυασμού, ο οποίος έχει καταρτιστεί με κριτήρια στη βάση των αναγκών του Σωματείου, θα βοηθήσει πάρα πολύ στην υλοποίηση του πλάνου που έχουμε παρουσιάσει. Όλα τα μέλη του συνδυασμού έχουν όρεξη και διάθεση για σκληρή δουλειά για

•    Ολοκλήρωση των προσπαθειών οικονομικής εξυγίανσης
•    Επαγγελματισμό σε όλα τα επίπεδα
•    Ενίσχυση των θεσμοθετημένων επαφών και συναντήσεων με όλα ανεξαιρέτως τα οργανωμένα σύνολα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και τους φίλους της ομάδας. Επαναλαμβάνουμε ότι χρειαζόμαστε τις απόψεις, τις ιδέες και την εποικοδομητική κριτική των φιλάθλων μας.

Ως εκ τούτου, ανταποκρινόμαστε θετικά στο αίτημα της Θύρας 9 για ολιγόλεπτη τοποθέτηση στην εκλογική Γενική Συνέλευση του Σαββάτου, νοουμένου ότι ο ομιλητής θα είναι μέλος του σωματείου, ώστε να μην παραβιάζεται σε καμιά περίπτωση το καταστατικό.

Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα της εκλογικής συνέλευσης, η επόμενη ημέρα πρέπει να μας βρει ενωμένους. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι το κοινό μας σπίτι και η ιδέα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πρέπει να μας ενώνει όλους στο τέλος της ημέρας».