ΜΕΙΝΕ Πρόεδρε

Οι παλαίμαχοι κάνουν έκκληση στον Πρόεδρο της Ανόρθωσης Χρίστο Πουλλαίδη να παραμείνει στον σύλλογο...

Ο Πρόεδρος των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ανόρθωσης Αμμοχώστου κος Κ. Κοκκινής, τα μέλη του Δ.Σ., οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι Ανορθωσιάτες, απευθύνουμε έκκληση στο Πρόεδρο του συλλόγου κον Χρίστο Πουλλαίδη, όπως κάτω από τις δύσκολες συνθήκες που περνά σήμερα  ο σύλλογος παραμείνει  στην ηγεσία  της Ανόρθωσης σε μία προσπάθεια να ξεπεράσουμε όλοι μαζί τις δύσκολες στιγμές που περνούμε.

Κύριε Πρόεδρε, σας καλούμε να αναλογιστείτε την Ιστορία του ένδοξου Συλλόγου μας και να κάμετε δεύτερες σκέψεις όσον  αφορά την πρόθεση σας για αποχώρηση από τα Διοικητικά της Ανόρθωσης.Πιστεύουμε, ότι εάν τυχόν εγκαταλείψετε σήμερα το Σύλλογο θα προκληθεί τεράστια και ανεπανόρθωτη ζημιάμε ανυπολόγιστες επιπτώσεις. Η κατάσταση δε  που θα δημιουργηθεί, πιθανό να είναι μη αναστρέψιμη.
Το καράβι της Ανόρθωσης πέρασε κατά καιρούς από πολλές συμπληγάδες. Πολλές φορές κινδύνευσε να βουλιάξει αλλά εξακολουθεί να επιπλέει. Ιδιαίτερα τα τελευταία  χρόνια  κάτω από την δική σας Διοίκηση κατόρθωσε να ξεπεράσει μεγάλους και επικίνδυνους σκοπέλους.
Η συνετή οικονομική πολιτική σας, αλλά  ιδιαίτερα  η δική  σας προσωπική  συνεισφορά που όλοι εκτιμούμε αφάνταστα, έχουν φέρει  την οικονομική εξυγίανση  στο Σύλλογο με ένα πλέον διαχειρίσιμο χρέος.
Κύριε Πρόεδρε, σας καλούμε ακόμη μία φορά να παραμείνετε στο πηδάλιο και να οδηγήσετε το Γαλανόλευκο Καράβι μέχρι την επιστροφή στη Βασιλεύουσα. Εμείς θα παραμείνουμε  δίπλα σας αγνοί συμπαραστάτες, έτοιμοι να σας βοηθήσουμε σε ότι μας χρειαστείτε.