Τα δεδομένα γύρω από ΑΕΚ και Κούσουλο

Ο Γιάννης Κούσουλος είναι από τα πιο ισχυρά έμψυχα περιουσιακά στοιχεία της Νέας Σαλαμίνας αφού μόλις στα 20 του χρόνια, δείχνει ότι μπορεί να κάνει μια πολύ καλή καριέρα.

Οι "ερυθρόλευκοι" σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να σταθούν εμπόδιο στην ανέλιξη του ποδοσφαιριστή, όμως ταυτόχρονα δεν πρόκειται να τον παραχωρήσουν με ποσό που δεν θα ανταποκρίνεται στην αξία του.

Με τα δεδομένα που ισχύουν αυτή την στιγμή, δεν υπάρχει θέμα μεταγραφής του στην ΑΕΚ... Αυτό που έγινε ήταν μια κρούση μέσω του μάνατζερ του παίκτη. Η ομάδα της Λάρνακας φαίνεται διατεθειμένη να προσφέρει γύρω στις 70 χιλιάδες ευρώ, ενώ η ρήτρα αποδέσμευσης του είναι στις 120 χιλιάδες. 

Τα δικαιώματα για το "training and development" του παίκτη είναι ούτως ή άλλως στις 60 χιλιάδες, που σημαίνει ότι η ΑΕΚ φαίνεται διατεθειμένη να καλύψει αυτό το ποσό και να δώσει άλλες 10 χιλιάδες. Το ποσό αυτό δεν ικανοποιεί τη διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας που περιμένει να κατατεθεί εκ μέρους της ΑΕΚ επίσημη πρόταση ώστε να αρχίσουν οι συζητήσεις.

Αν θα συμβεί αυτό, μένει να φανεί... Επαναλαμβάνουμε πως με τα σημερινά δεδομένα, δεν υπάρχει θέμα μεταγραφής.