Αν χαλάστηκαν με τον Γιαννακόπουλο, ας χαλαστούν και με τον Λαΐφη

Σάλος λέει προκλήθηκε από την… ανακάλυψη του αιώνα. Ο Κωνσταντίνος Λαΐφης που αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό, ήταν οπαδός του Παναθηναϊκού. Λογικά δεν καταρρέει το σύμπαν, εκτός και αν είναι ο πρώτος που συμβαίνει κάτι ανάλογο.

Κάποιοι που… ξεζούμισαν το προφίλ του διεθνή άσου, βρήκαν 1-2 αναρτήσεις του στο Facebook, πριν από μια εξαετία στις οποίες αναφέρεται στην ομάδα που υποστήριζε, τον Παναθηναϊκό.

Δεδομένο πρώτο: Υπάρχει κανείς στην Κύπρο που να ασχολείται με το ποδόσφαιρο και να μην έχει συμπάθεια σε Ελληνική ομάδα;

Δεδομένο δεύτερο: Υπάρχει κάποιος κανόνας όσον αφορά το οπαδικό μητρώο ενός οπαδού πριν πάρει μεταγραφή; Εκτός και αν οι φίλοι του Ολυμπιακού χαλάστηκαν από κάποιο Στέλιο Γιαννακόπουλο το 1996 όταν αν και οπαδός του Παναθηναϊκού αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό και μαζί με τον Τζόρτζεβιτς, άλλαξαν την σύγχρονη ιστορία του Θρύλου.

Δεδομένο τρίτο: Είναι αποδεκτό να αποκτά μια ομάδα, ο Ολυμπιακός στην προκειμένη, έναν παίκτη που για χρόνια ήταν παίκτης του Παναθηναϊκού (πχ Νικοπολίδης, Κωνσταντίνου, Καπίνο. Αααα και ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ) αλλά είναι θέμα να αποκτά έναν ποδοσφαιριστή που πριν έξι χρόνια, όταν ήταν στα 16-17 του, ανήλικος δηλαδή, ήταν οπαδός του Παναθηναϊκού;

Δεδομένο τέταρτο: Οι μεταγραφές γίνονται με βάση τα χαρακτηριστικά του κάθε παίκτη. Στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου, ο Ολυμπιακός είδε το ταλέντο του, την ποιότητά του, την άνεση να παίξει σε πολλές θέσεις, την ικανότητά του να παίζει εξίσου καλά με την μπάλα στο έδαφος και στον αέρα, να κόβει, να μοιράζει και να επιτίθεται με την ίδια άνεση. 

Δεδομένο πέμπτο: Είναι τουλάχιστον ανήθικο να γίνεται προσπάθεια να στοχοποιηθεί ένας 23χρονος ποδοσφαιριστής, λόγω των οπαδικών του προτιμήσεων όταν ήταν πιτσιρικάς. Φαντάζομαι το ίδιο θα χαλάστηκαν και οι οπαδοί της Λίβερπουλ αφού ο για χρόνια εμβληματικός αρχηγός τους Στήβεν Τζέραρντ, μικρός ήταν οπαδός της μισητής Έβερτον.