(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ) Κοντά σε έναν Πρωταθλητή Ευρώπης! (Φώτος/Βίντεο)

Πολύ κοντά σε μια σπουδαία προσθήκη που θα την ανεβάσει επίπεδο στην μάχη που θα δώσει για επιστροφή στην Α' Κατηγορία βρίσκεται η Ένωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας www.kerkida.net, οι «βυσσινί» είναι μια… ανάσα από την απόκτηση του Bruno dos Santos Moraes.

Πρόκειται για 32χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό με Πορτογαλικό διαβατήριο, ο οποίος την χρονιά που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στην Varzim, ομάδα Β’ Κατηγορίας της Πορτογαλίας σκοράροντας 3 γκολ σε 23 αγώνες.

Ο Moraes ξεκίνησε την καριέρα του από την Σάντος, ενώ ερχόμενος στην Ευρώπη αγωνίστηκε στην Πόρτο του Μουρίνιο, με την οποία κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ την σεζόν 2003-04. Στην πορεία προς τον τίτλο, είχε δύο συμμετοχές, απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης στο εκτός έδρας ισόπαλο 1-1 και με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο εντός έδρας 2-1. Στο Πόρτο έμεινε για τέσσερις χρονιές, σκοράροντας 3 γκολ, το ένα στο Τσάμπιονς Λιγκ στον εκτός έδρας αγώνα με το Αμβούργο την 1η Νοεμβρίου του 2006.

Στην συνέχεια της καριέρας του, ο Βραζιλιάνος άσος αγωνίστηκε διαδοχικά σε Setubal, Rio Ave, Gloria, Naval, Leiria, Ujbest, Gil Vicente, Portuguesa και Santa Cruz, με πιο αποδοτική την θητεία του στην Leiria το 2011-12, όταν σε 18 παιχνίδια σκόραρε 6 γκολ.

Η ΕΝΠ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή και εντός της ημέρας αναμένεται στην Κύπρο για τις τελικές επαφές.