Υπολογίζει Κάστανο ο Αλέγκρι, "έλαμψε" στο φιλικό!

Μεγάλη στιγμή για τον συμπατριώτη μας Γρηγόρη Κάστανο που πήρε συμμετοχή στο πρώτο φιλικό της Γιούβεντους στα πλαίσια της προετοιμασίας της στην Αυστραλία, κόντρα στην Melvourne Victory.

Ο Κύπριος μπήκε ως αλλαγή στο 46΄ αντικαθιστώντας τον Κουάντο Ασαμόα και τοποθετήθηκε στη μεσαία γραμμή, παίρνοντας αρκετές πρωτοβουλίες και δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες για γκολ!

Συγκεκριμένα στο 50΄ έκανε σουτ με το δεξί από το ύψος της περιοχής με αυτό να αποκρούεται από τον τερματοφύλακα, στο 51’ έβγαλε ασίστ στον Ροσέτι όπου έχασε μεγάλη ευκαιρία ενώ στο 91’ λίγο έλειψε να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα όταν το σουτ που επιχείρησε με το αριστερό αποκρούστηκε εκ νέου από τον κίπερ της Μελβούρνης.

Για την ιστορία η κανονική διάρκεια του αγώνα έλειξε με το σκορ στο 1-1 και τη νίκη κατέκτησε η Μελβούρνη στην διαδικασία των πέναλτι. Όμως αυτό που κρατάμε είναι πως ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι υπολογίζει σοβαρά τον συμπατριώτη μας, αφού με την απόδοση που είχε σήμερα, σίγουρα βάζει υποψηφιότητα και για εκ νέου συμμετοχές!

Οι επιλογές του Αλέγκρι στο φιλικό:

Neto (Audero 65); Rugani (Parodi 45), Marrone, Severin (Blanco Moreno 45); Lirola, Lemina (Macek 45), Hernanes (Vitale 45), Asamoah (Kastanos 45), Alex Sandro (Coccolo 45); Dybala (Padovan 45), Cerri (Rosseti 45)

Unused substitutes: Loria, Del Favero, Pereyra, Pjanic, Benatia