Βλέπουν ΑΠΟΕΛ

Αγωνία, ξενύχτια, ενθουσιασμός. Χτυποκάρδια στο πρώτο σφύριγμα. Χειροκροτήματα στις εισόδους. Συνθήματα λατρείας αλλά και… μίσους. Συγκινήσεις. Η εκκίνηση του Πρωταθλήματος είναι προ των πυλών και όλα τα ποδοσφαιρικά αισθήματα επανέρχονται στην επιφάνεια! Όλες οι ομάδες έτοιμες. Γι’ αυτές, για την ιστορία τους, για τους οπαδούς τους, όλες θέλουν το Πρωτάθλημα. Ποιος θα το σηκώσει όμως;

Εμείς… δεν ξέρουμε! Δεν μπορούμε να δούμε το μέλλον. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε ωστόσο, είναι να ζητήσουμε την εμπειρογνωμοσύνη του Κυπριακού φίλαθλου κοινού. Περισσότεροι από 1300 ποδοσφαιρόφιλοι λοιπόν ανταποκρίθηκαν στο ερώτημά μας, δίνοντας τις δικές τους ψήφους στο ερώτημα ‘Ποιος θα πάρει φέτος το Πρωτάθλημα’;

Τι προβλέπει λοιπόν το κοινό μέχρι στιγμής; Πάμε να δούμε.

Ο Πρωταθλητής

Με ποσοστό 29% την πρώτη θέση στη ψηφοφορία διατηρεί μέχρι στιγμής ο ΑΠΟΕΛ

Οι διεκδικητές

Τη δεύτερη και τρίτη θέση στη ψηφοφορία, θεωρώντας τους ως βασικούς ανταγωνιστές και διεκδικητές του τίτλου, καταλαμβάνουν η Ομόνοια με ποσοστό 20% και ο Απόλλωνας με ποσοστό 17%.

Ακολουθεί δυναμικά

Με ένα ποσοστό 11%, την τέταρτη θέση καταλαμβάνει η ΑΕΚ.

Δεν αποκλείεται

Στην πέμπτη θέση της ψηφοφορίας, βρίσκεται η ΑΕΛ με ποσοστό 8%.

Συμπληρώνει

Τέλος, με ποσοστό 6% και συμπληρώνοντας τους πρώτους έξι που θα παλέψουν για τον τίτλο, βρίσκεται η Ανόρθωση.

Συμπεράσματα

Μέχρι στιγμής ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται πρώτος στις προβλέψεις για τον φετινό πρωταθλητή, χωρίς ωστόσο να τον χωρίζει η μεγάλη διαφορά από τη δεύτερη Ομόνοια. Ο Απόλλωνας φαίνεται να αποτελεί έναν από τους τρεις υποψήφιους του τίτλου, ενώ ΑΕΚ, ΑΕΛ και Ανόρθωση που συμπληρώνουν την εξάδα δεν αποκλείεται να κάνουν το μπάσιμο για τον τίτλο.

Η ψηφοφορία συνεχίζεται!

Μπορείτε να καταθέσετε τη δική σας άποψη, ψηφίζοντας ΕΔΩ την ομάδα που βλέπετε Πρωταθλήτρια Κύπρου για τη σεζόν 2016-2017. Κάθε ψήφος αλλάζει τα στατιστικά!