"Θα πάρω το βίντεο και θα το πετάξω στον κάλαθο" (vid)

Δείτε όσα είπαν Τζον Κάρβερ και Νίκος Παναγιώτου μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα σε Ομόνοια και Ερμή...

Τζον Κάρβερ: "Είναι σωστός ο αντίπαλος προπονητής, ο Ερμής θα μπορούσε να πάρει κάτι απ' το παιχνίδι. Δεν έμεινε πίσω, έπαιξε πολύ καλά και μας προκάλεσαν προβλήματα. Μερικές φορές όταν πετυχαίνεις ένα γρήγορο γκολ και λίγο μετά σκοράρεις κι άλλο, η ομάδα χαλαρώνει, σβήνει. Το πιο σημαντικό είναι πως κερδίσαμε, είναι αυτό που αποκαλώ άσχημη νίκη αφού δεν παίξαμε καλά. Είναι η ίδια ομάδα που με τον Παναθηναϊκό έπαιξε πολύ καλά και σήμερα δεν απέδωσε τόσο καλά. Είπα στην ομάδα πως δεν θα αναλύσουμε πολύ το παιχνίδι, θα πάρω το βίντεο, θα το πετάξω στον κάλαθο και θα επιστρέψουμε στο προπονητικό κέντρο για να δουλέψουμε πολύ σκληρά να φτιάξουμε τα προβλήματα που είχαμε σήμερα. Επιθετικά ήμασταν καλοί αλλά οχι και αμυντικά και δεν μιλάω μόνο για τους αμυντικούς μιλάω για την αμυντική λειτουργία γενικά. Το πρώτο συν είναι πως κερδίσαμε, το δεύτερο ήταν πως οι τρεις αλλαγές κατάφεραν να έχουν επίδραση στο παιχνίδι και είναι πολύ σημαντικό, δεν απογοητεύτηκαν που δεν ξεκίνησαν. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε και ο προπονητής δίπλα μου είναι άτυχος που δεν πήρε κάτι απ' το παιχνίδι".

Για τον Αντώνη Γιωργαλλίδη: "Όπως ξέρετε ο τερματοφύλακας μας έφυγε σήμερα. Έδωσε πολλά στον σύλλογο, υπηρέτησε για πολλά χρόνια και ήταν τοπ παίκτης αλλά ήταν το καλύτερο γι' αυτόν να προχωρήσει αφού είχε την ευκαιρία να πάει σε μια ομάδα κοντά από εκεί που μένει. Τον ξέρω μόνο λίγο καιρό αλλά είναι εξαιρετικό παιδί και του εύχομαι καλή επιτυχία".

Νίκος Παναγιώτου: "Συγχαρητήρια στην Ομόνοια που μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα. Ήρθαμε εδώ για να έχουμε βαθμολογικό κέρδος και νομίζω με την εικόνα που παρουσιάσαμε, δεν πήραμε ότι αξίζαμε. Κάναμε παιδαριώδη λάθη που τα πληρώσαμε και στο τέλος πανηγύρισε το τρίποντο. Δεν έχω παράπονο απ' τα παιδιά γιατί ήταν πρεμιέρα, χρειαζόμαστε δουλειά για να φτιάξουμε τον Ερμή που θέλουμε".