"ΠΑΡΕΛΑΣΗ των γνωστών σωτήρων του ΑΠΟΕΛ" (Καυστική παρέμβαση Ραφαήλ)

Ο πρώην αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος και επί σειρά ετών μέλος της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ Μιχαλάκης Ραφαήλ παρεμβαίνει και καταθέτει τις απόψεις του σχολιάζοντας την... μοουρμούρα όπως αυτή εκδηλώθηκε τις τελευταίες ώρες μετά τον αποκλεισμό των πρωταθλητών από το Champions League.

Αυτούσια η τοποθέτηση Ραφαήλ

Μετά τον αποκλεισμό  της περσαμενης Τεταρτης  από την Κοπεγχάγη ηταν αναπόφευκτο  να έχουμε την παρέλαση των γνωστών αυτόκλητων και ετερόκλητων σωτήρων του  ΑΠΟΕΛ από τα διάφορα μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Άλλες με εποικοδομητική προσέγγιση άλλες με απόλυτα μηδενιστική.

 Σήμερα περιμένουμε την κλήρωση των Ομίλων του EUROPA LEAGUE και παλι ως μονοι εκπροσωποι της Κύπρου. Η 6η συμμετοχή του ΑΠΟΕΛ σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης συμπίπτει φέτος με τα 90χρονα της ομάδας μας….
 
Παραμονές των 90ων γενεθλίων του ΑΠΟΕΛ θα έχουμε δώσει τον 41ο «σεντωνατο» αγώνα μας συμπεριλαμβανομένων και των play-offs…
Αριθμοί ασύλληπτοι για ομάδες του μεγέθους της χωράς μας ακόμη και χωρών με πολλαπλάσιο πληθυσμό.
 
Δεν είναι καιρός για μεμψιμοιρίες και μουρμούρες. Η διοικητική σταθερότητα από το 2001 ηταν ο ακρογωνιαίος λίθος των μεγάλων επιτυχιών με 9 πρωταθλήματα και 4 κύπελλα εκτός των ανεπανάληπτων Ευρωπαϊκών επιτυχιών μαζι φυσικά με τις εξαιρετικές επιδόσεις αθλητών και προπονητών.
 
Λάθη έγιναν, γίνονται και θα γίνονται. Χθες και προχθες ειδαμε clubs με πολλαπλασια μεγεθη και προϋπολογισμούς να έχουν εξευτελιστικούς αποκλεισμούς και ήττες. Είδαμε ένα Αγιαξ και μια Γουεστ Χαμ να αποκλείονται με ταπεινωτικές ήττες. Στον επόμενο όμως εντος έδρας αγωνα τους σίγουρα θα έχουν πέραν των 50 χιλιάδων πιστών οπαδών…
 
Το να εγκαταλείπουμε το καράβι και να βάλλουμε κατά των πάντων δεν εξυπηρετεί τίποτα και κανένα εκτός από προσωπική προβολή και φιλοδοξίες.
 
Ελπίζω την Κυριακή στις 8μμ στο ΓΣΠ να δω έστω και τους μισούς από τους οπαδούς μας της περασμένης Τέταρτης. Εδώ σε θέλω μάστορα, στα δύσκολα!!!
 
Μ.Ραφαηλ