"Φυσικά έχω και εγώ τις ευθύνες μου..."

Δείτε όσα είπε ο Τόμας Κρίστιανσεν στην διάσκεψη τύπου μετά τη νίκη επί του Ερμή...

Αρχικά: "Είναι πολύ σημαντικό που αρχίσαμε το πρωτάθλημα με νίκη, ειδικά μετά το παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ήταν σημαντικό να αρχίσουμε με ένταση και να ελέγχουμε από την αρχή. Τα καταφέραμε και είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν βάλαμε τη μπάλα στα δίκτυα. Mετά το 1-0 έπρεπε να είμαστε πιο υπομονετικοί, να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τον ρυθμό αλλά δεν το κάναμε και δεν έπαιξα όπως ήθελα. Όμως καταφέραμε να βάλουμε άλλα δυο γκολ και πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά, έχουμε πολλά να κάνουμε".

Για το ποιό είναι το δικό του μερίδιο ευθύνης που ακόμα δεν βοήθησαν οι νέοι παίκτες: "Φυσικά έχω και εγώ τις ευθύνες μου. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα και έχω την απόφαση για την εντεκάδα αλλά και τις αλλαγές... Ίσως ένας από τους νέους παίκτες να μπει, όπως σήμερα ο Φακούντο, όπως ο Ιγκόρ ενώ και ο Αντρέα είναι μεταγραφή. Όλοι θα παίξουν, όλοι θα έχουν την ευκαιρία τους γιατί είμαστε σε τρεις διοργανώσεις".

Αν θα γίνει νέα μεταγραφή: "Θα δούμε".

Από την άλλη ο Νίκος Παναγιώτου σχολίασε: "Συγχαρητήρια στο ΑΠΟΕΛ. Ήρθαμε να παίξουμε στα ίσα και να διεκδικήσουμε βαθμούς. Ακολουθήσαμε μια πιο αμυντικογενή τακτική στο πρώτο μέρος ξέροντας πως θα υπήρχε κούραση στο ΑΠΟΕΛ στην επανάληψη και για να μην χάναμε στο ημίχρονο. Ήρθε το 1-0 στα τελευταία πέντε λεπτά και στην επανάληψη είπαμε να γινόμασταν πιο επιθετικογενείς για να εκμεταλλευτούμε τα κενά που θα βρίσκαμε στην άμυνα του ΑΠΟΕΛ. Φτιάξαμε τις ευκαιρίες αλλά για ακόμα μια φορά η αφλογιστία μας τιμώρησε. Μετά το 2-0 είχαμε την κλασική ευκαιρία να ξαναμπούμε στο ματς, μετά ήρθε το τρίτο γκολ και η ιστορία έγραψε ΑΠΟΕΛ 3-0 Ερμής. Πολλά συγχαρητήρια στο ΑΠΟΕΛ που είναι άξιος εκπρόσωπός μας στην Ευρώπη. Δεν είναι εύκολο και είναι μεγάλο επίτευγμα".