"Κρίσιμες" ώρες για Αίλτον (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ)

Σημαντικές πληροφορίες για την ενίσχυση του ΑΠΟΕΛ... Ο Αίλτον Αλμέιδα συμφώνησε σε όλα με τους πρωταθλητές. ΔΙΑΒΑΣΤΕ στο kerkida.net τις λεπτομέρειες και τι πρέπει να γίνει για να ξαναφορέσει τα γαλαζοκίτρινα...

Η ιστοσελίδα μας αποκαλύπτει που βρίσκεται ακριβώς το θέμα με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή.

Ο Αίλτον Αλμέιδα έχει συμφωνήσει τους οικονομικούς όρους με το ΑΠΟΕΛ για συμβόλαιο 2 χρόνων. Μάλιστα οι όροι μπορούν να χαρακτηριστούν ιδιαίτερα καλοί για τους γαλαζοκίτρινους. Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση για συμβόλαιο-υπέρβασης. Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής προσπαθεί εδώ και μέρες να ξεκαθαρίσει το συμβόλαιο του με την Al-Hilal από την οποία τέθηκε εκτός. Ουσιαστικά προσπαθεί να πάρει την καλύτερη αποζημίωση, αφού διατηρεί συμβόλαιο, και να αποχωρήσει. Η ομάδα του δεν έχει οικονομικές απαιτήσεις και προσπαθεί να αποδεσμευτεί από το συμβόλαιο του. Ο Αίλτον διαμήνυσε στους παράγοντες του ΑΠΟΕΛ πως θα βρει άμεσα τρόπο να ξεκαθαρίσει τα πάντα, να πάρει ότι καλύτερο/περισσότερο μπορεί, και να έρθει.

ΒΕΒΑΙΑ στο ΑΠΟΕΛ δεν μένουν με σταυρωμένα τα χέρια... Έχουν παράλληλα με τον Βραζιλιάνο στο... περίμενε κάποιες περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει, χωρίς να αποκλείεται και νέα πρόταση της τελευταίας στιγμής.

Εν πάσει περιπτώσει AN ο Αίλτον "τελειώσει" με τους Αραπάδες θα έρθει στο ΑΠΟΕΛ και αυτό είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ώρες ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ οι πρωταθλητές κινούνται άμεσα σε άλλες περιπτώσεις.