"Αν είχα την ευθύνη θα έλεγα να μείνει στην Ανόρθωση ο Κουλούρης"

Για τον πολύ καλό του φίλο, Ευθύμη Κουλούρη, μίλησε στο Metropolis 95.5 ο Γιάννης Οκκάς. Ο παλαίμαχος της Ανόρθωσης και του ΠΑΟΚ είπε πως ο νεαρός στράικερ είναι παιδί που μιλάει προσγειωμένα και δεν θα «καβαλήσει το καλάμι», ενώ αναφέρθηκε και στον φετινό ΠΑΟΚ και την επόμενη αντίπαλό του στο Europa League, Σλόβαν Λίμπερετς.


 
Για τον Ευθύμη Κουλούρη και την Ανόρθωση:
«Με τον Ευθύμη είχαμε μία πάρα πολύ καλή σχέση. Δε σας κρύβω ότι είχαμε μία συνομιλία με τον Ευθύμη πριν έρθει στην Κύπρο. Ήθελε να δει πώς είναι τα πράγματα στην Κύπρο και από την πρώτη επαφή μαζί του κατάλαβα ότι έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη. Μου έδειξε σοβαρότητα επαγγελματία ποδοσφαιριστή, θέλοντας να μάθει κατά πόσο η Ανόρθωση θα πληροί τις προσδοκίες του, οι οποίες ήταν από την πρώτη στιγμή πάρα πολύ υψηλές. Εν ολίγοις, ο Ευθύμης είναι σε μία ηλικία που δεν βρίσκεις εύκολα τέτοιο σέντερ φορ, ένα παιδί που αν βρεθεί στην περιοχή είναι πάρα πολύ επικίνδυνο. Τον έχω παρακολουθήσει όχι μόνο σε παιχνίδια, αλλά και σε προπονήσεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν είχα την ευθύνη για το αν μείνει ο Κουλούρης στην Ανόρθωση θα έλεγα χωρίς καμία αμφιβολία ότι θα έπρεπε να μείνει».
 
Για τη δήλωση Αντρέ Πάους ότι ο Κουλούρης βελτιώθηκε στην Ανόρθωση: «Σίγουρα βοηθήθηκε και ο καθένας μπορεί να βγάλει κάποια συμπεράσματα. Ο κύριος Πάους ήταν σε καθημερινή βάση κοντά στον Κουλούρη. Ο Κουλούρης ήρθε για να παίξει. Μπορούσε να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ανόρθωση, ενώ δεν τον είχε, για τους «χι» λόγους. Έχει δώσει πολλούς βαθμούς στην Ανόρθωση και ίσως να βγήκε και σε καλό που δεν έμεινε στην Ανόρθωση».
 
Για το αν θα μπορέσει ο Ευθύμης Κουλούρης να διαχειριστεί τον ενθουσιασμό: «Ο Κουλούρης είναι πάρα πολύ καλό παιδί, πάμε παρακάτω. Δεν τον φοβάμαι καθόλου. Το λέω πολύ εύκολα γιατί είχαμε πάρα πολύ καλή σχέση και μπορώ να διακρίνω πότε ένα παιδί μιλάει προσγειωμένα και είμαι σίγουρος ότι θα το διαχειριστεί πολύ καλά».
 
Για τον φετινό ΠΑΟΚ: «Είναι φανερό ότι με τον Ίβιτς ο ΠΑΟΚ πάει προς το καλό. Έχει κάνει καλές εμφανίσεις και είναι στο Europa League που είναι πάρα πολύ σημαντικό. Νομίζω θα είναι μία πάρα πολύ καλή χρονιά για τον ΠΑΟΚ και ελπίζω να μη διαψευστούμε, όπως έχουμε διαψευστεί πάρα πολλές φορές. Και στο παρελθόν ξεκίνησε καλά, αλλά στην πορεία δεν ήταν αυτό που περιμέναμε. Πάντα ο ΠΑΟΚ θέλει προσοχή, ξέρετε τις προσδοκίες των φίλων του ΠΑΟΚ, αλλά και τους στόχους που θέτει κάθε χρόνο ο ΠΑΟΚ. Είναι μία ομάδα που πρέπει κάθε φορά να αποδεικνύει με την εμφάνιση και τα αποτελέσματά της ότι είναι μεγάλη ομάδα».
 
Για τη Σλόβαν Λίμπερετς: «Την έχω παρακολουθήσει στη Λάρνακα. Είναι μία ομάδα με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, με παιδιά που τρέχουν πάρα πολύ. Έχει πάρα πολύ καλούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι τρέχουν πάρα πολύ. Είναι μία ομάδα συμπαγής, η οποία παίζει σφιχτά εκτός έδρας και χτυπάει στην κόντρα επίθεση. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ πιο δυνατή ομάδα από τη Λίμπερετς, αλλά πολύ επικίνδυνη. Είναι ομάδα συνόλου και οι ομάδες συνόλου είναι πιο επικίνδυνες από αυτές που στηρίζονται στις μονάδες. Εγώ τις φοβάμαι πολύ αυτές τις ομάδες».