"Πέρσι έπαιζα για μια μεγάλη ομάδα αλλά δεν μπορούσαμε να παλέψουμε για ένα τίτλο"

Ο Ντίνο Εντλοβού παραχώρησε συνέντευξη σε ιστοσελίδα του Αζερμπαϊτζάν και αναφέρθηκε στην απόφασή του να πάει εκεί...

Πως προσαρμόζεσαι στην ζωή του Μπακού;

"Η προσαρμογή μέχρι στιγμής είναι καλή, δεν έχω παράπονο, μόνο που η διαφορά της ώρας είχε την επίδρασή της και δυσκολεύομαι να κοιμηθώ. Χωρίς καλό ύπνο δεν μπορείς να είσαι σε καλή κατάσταση γιατί πάντα θα είσαι κουρασμένος και νυσταγμένος τις ώρες της προπόνησης και των αγώνων".

Πως είναι το επίπεδο του πρωταθλήματος;

"Δεν είναι κακό αλλά δεν έχει τόσο πολύ ανταγωνισμό γιατί υπάρχουν μόνο οχτώ ομάδες στο πρωτάθλημα. Είναι λιγότερες από πέρσι που υπήρχαν 12 ομάδες, φέτος είναι μόνο οχτώ και δεν ξέρω τους λόγους..."

Πόσο διαφορετικό είναι με το Κυπριακό πρωτάθλημα;

"Η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη γιατί πέρσι έπαιζα για μια μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία αλλά δεν μπορούσαμε να παλέψουμε για ένα τίτλο. Φέτος είμαι σε μια διαφορετική ομάδα με μεγάλο όραμα και οικονομική ισχύ, με καλές εγκαταστάσεις. Έχει κερδίσει το πρωτάθλημα τέσσερις φορές σερί"

Ποιό ήταν το κίνητρό σου για αυτή τη μεταγραφή;

"Θα είμαι ειλικρινής, το κίνητρό μου ήταν κυρίως το γεγονός ότι ο σύλλογος έχει μεγαλύτερες φιλοδοξίες και οράματα για το μέλλον και επειδή μπορώ να παίξω σε μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις στον κόσμο, το Europa league".

Το Europa league είναι ένα παράθυρο για σένα για να προσελκύσεις ενδιαφέρον από ομάδες των πέντε καλύτερων Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων;

"Δεν θέλω να παρασύρομαι με αυτό γιατί μετά ξεχνάς τις υποχρεώσεις σου σαν παίκτης αλλά είναι μια καλή ευκαιρία για κάθε παίκτη να συμμετέχει σε αυτή την διοργάνωση γιατί τα πάντα μπορούν να συμβούν όταν παίζεις καλά".