One Μάτσι show στο Παφιακό! (photos)

Φοβερός και τρομερός ο Νασίρ Μάτσι στο Παφιακό! Ο Ολλανδός πέτυχε τέσσερα γκολ στην ευρεία νίκη με 5-1 της Νέας Σαλαμίνας επί της ΑΕΖ. Ένα γκολ ο Σκοπελίτης και ένα ο Πάγκαλος. 

Το kerkida.net ήταν στο Παφιακό...

ΓΚΟΛ στο 12΄

Το πρώτο της γκολ στο πρωτάθλημα πέτυχε στο 12΄ η Νέα Σαλαμίνα. Οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν νωρίς το σκορ στο παιχνίδι με την ΑΕΖ με τον αρχηγό, Γιάννη Σκοπελίτη ο οποίος σε κενή εστία έπειτα από κεφαλιά πάσα του Μάτσι έκανε το 0-1.

Απάντηση με Πάγκαλο!

Μόλις τρία λεπτά κράτησε το προβάδισμα της η Νέα Σαλαμίνα καθώς ο Πάγκαλος στο 15ο λεπτό έφερε το παιχνίδι στα ίσα αφού πλάσαρε σωστά τον Βεζελόφσκι σε τετ α τετ μετά από ωραία μακρινή πάσα του Ντο Σάντος.

Μάτσι και 2-1...

Στο 24ο λεπτό η Νέα Σαλαμίνα πήρε εκ νέου προβάδισμα στο σκορ μετά την ισοφάριση από τον Πάγκαλο. Το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Νασίρ Μάτσι. Ο Ολλανδός με ωραία κεφαλιά νίκησε τον Ταουντούλ με το κεφάλι μετά από ωραία σέντρα του Τσίνα από αριστερά.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την Νέα Σαλαμίνα να έχει την υπεροχή. Οι παίκτες του Βεργέτη κράτησαν την μπάλα σε όλη την διάρκεια του πρώτου μέρους ενώ θα μπορούσαν να πετύχουν και περισσότερα τέρματα αν ήταν πιο σωστοί στην τελική προσπάθεια. 

Ξεκίνημα με... Μάτσι - γκολ

Μόλις τρία λεπτά πέρασαν στο δεύτερο μέρος για να πετύχει η Νέα Σαλαμίνα και τρίτο γκολ. Ο Νασίρ Μάτσι βρήκε για δεύτερη φορά δίκτυα. Ο Ολλανδός πήρε την μπάλα από αριστερά, προχώρησε λίγα μέτρα και σούταρε νικώντας τον Ταουντούλ για τρίτη φορά. 

Προϊόν ομαδικής δουλειάς και χατρίκ ο Μάτσι! 

Ο Νασίρ Μάτσι πέτυχε με εντυπωσιακό τρόπο το τρίτο του γκολ στο παιχνίδι. Ο Τζούρτζουριτς από δεξιά, μπήκε στην περιοχή, γύρισε την μπάλα παράλληλα εκεί όπου ο Ολλανδός με τακουνάκι έκανε το 4-1 στο 62΄.

Καρέ ο Μάτσι!

Εντυπωσιακός ο Νασίρ Μάτσι στο παιχνίδι με την ΑΕΖ. Ο επιθετικός της Νέας Σαλαμίνας πέτυχε και τέταρτο γκολ με κεφαλιά στο 77ο λεπτό. 

ΑΠΟΕΩΘΗΚΕ

Ο Νασίρ Μάτσι αντικαταστάθηκε στο 82ο λεπτό από Κολοκούδια. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα αποθεώθηκε από τους φίλους της Νέας Σαλαμίνας που βρέθηκαν στο Παφιακό. Το 5-1 ήταν το τελικό σκορ στο Παφιακό και η Νέα Σαλαμίνα πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

ΑΕΖ:  Ταουντούλ, Σακελλαρίου, Αουρέλιο, Πάγκαλος, Οζίας, Μαμμίδης,Κατσής, Πιτταράς (57΄ Ρόμο), Φελισιέ (57΄Βιγιαφάνε), Ντο Σάντος, Σάσι.

Νέα Σαλαμίνα: Βεζελόφσκι, Τζούρτζουριτς, Μακρίεφ, Παύλου (59΄ Πεδρίτο) Κούσουλος, Μάτσι (82΄ Κολοκούδιας)  Άντονιτς, Σκοπελίτης, Τσαμπούρης, Αμπελάιρας.