Διπλό "ανάσα" για την Δόξα! (φώτος)

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η Δόξα η οποία επικράτησε της Αναγέννησης με 1-0 στο "Τάσος Μάρκου", στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής.

Σε ένα μέτριο κατά γενική ομολογία παιχνίδι, η ομάδα της Δόξας ήταν καλύτερη καταφέρνοντας με τον Κότο Πάγιες να σκοράρει στο 54ο λεπτό και να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. 

Ο Ρούντι στο 7΄ 

Ο Ρούντι ήταν ο "δράστης" της πρώτης φάσης στο "Τάσος Μάρκου". Ο επιθετικός της Δόξας απείλησε την εστία του Μάστρου με μακρινό σουτ το οποίο ωστόσο πέρασε άουτ.

Πρόβλημα και αναγκαστική αλλαγή... 

Στο 24΄ ο Αντρέας Κυπριανού αντικαταστάθηκε από τον Εμίλιο Φουρτάδο με τον Αδάμο Αδάμου να προβαίνει νωρίς στην πρώτη του αλλαγή. Ο Κύπριος επιθετικός αντιμετώπισε πρόβλημα στο δεξί γόνατο με την κατάσταση του να εκτιμάται τις επόμενες ημέρες. 

ΑΠΕΙΛΗ με Βέσλεμ 

Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Βέσλεμ απόλεσε μεγάλη ευκαιρία για την Αναγέννηση. Ο εξτρέμ των γηπεδούχων ξεχύθηκε από πλάγια, μπήκε στην περιοχή του Νέγκρι όμως το σουτ του δεν ήταν το ιδανικό με την μπάλα να περνά άουτ. 

Καλή έμπνευση, κακή εκτέλεση... 

Ο Μόδεστος Σωτηρίου βλέποντας τον Νέγκρι να είναι εκτός θέσης επιχείρησε μακρινό σουτ στο 40΄ της αναμέτρησης. Η έμπνευση του ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης ήταν καλή ωστόσο η εκτέλεση όχι, με την μπάλα να περνά πολύ άουτ. 

Δεύτερο μέρος...

Χωρίς φάση συμπληρώθηκε το πρώτο πεντάλεπτο στο δεύτερο μέρος στο "Τάσος Μάρκου". Παιχνίδι κέντρου από τις δύο ομάδες.

ΓΚΟΛ στο 54΄ 

Η Δόξα κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 54΄. Ο Εντμάρ από αριστερά επιχείρησε την σέντρα στο ύψος της μεγάλης περιοχής του Μάστρου, εκεί όπου ο Παγιές με κεφαλιά έκανε το 0-1. Στην φάση του τέρματος οι παίκτες και ο πάγκος της Αναγέννησης διαμαρτυρήθηκαν έντονα ότι υπήρχε παίκτης της Δόξας που επηρέασε την φάση πριν καταλήξει στα δίκτυα.  

Στο 74΄ με Φοφανά...

Ο Γκαουσού Φοφανά έφτασε πολύ κοντά στο 2-0 για την ομάδα της Δόξας. Ο Αφρικανός ελίχθηκε κάνοντας ωραίο σουτ ωστόσο η μπάλα πέρασε λίγο έξω. 

Σωτήρια ο Μάστρου στο 78΄

Ο Λουίς Περάλντα έκανε ωραία ενέργεια εντός περιοχής γυρίζοντας την μπάλα στο ύψος του πέναλτι, εκεί όπου ο Γκόμες έπιασε ωραίο σουτ ωστόσο ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης έσωσε διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ. 

Μεγάλη ευκαιρία για το 1-1

Στο 86ο λεπτό η Αναγέννηση έχασε την μεγαλύτερη της ευκαιρία να ισοφαρίσει το παιχνίδι. Ο Βλασόπουλος έδωσε ωραία στον Μπαρμπούδη, αυτός στο ύψος της περιοχής και πλάγια είχε ανοικτό το οπτικό πεδίο να στείλει την μπάλα στα δίκτυα ωστόσο η μπάλα στο σουτ του πέρασε έξω. 

Τίποτα δεν άλλαξε από εκείνο το σημείο και έπειτα με την Δόξα να φτάνει τους τέσσερις βαθμούς.

Αναγέννηση: Μάστρου, Μπαρμπούδης, Σωτηρίου, Αναστασίου, Ντιαλό, Βλασόπουλος, Γιουσπασιάν, Γκάλεζιτ (60΄ Νατσιόπουλος) Βέσλεμ, Μπριτζίτο, Κυπριανού.

Δόξα: Νέγκρι, Δημητρίου (46΄ Κότο Παγιές)  Ρούντι, Ρεδόνδο, Γκόμες (88΄ Κένιντι)  Εντμάρ, Λεονάρντο, Φοφανά, Ενινφούλ, Πουτζιουρής, Μπεμπέτο.

Διαιτητής: Ανδρέας Ορθοδόξου

Α' Βοηθός Διαιτητής:Νίκος Καλησπέρας

Β' Βοηθός Διαιτητής: Χαράλαμπος Ξενοφώντος

4ος Διαιτητής: Χρίστος Ν. Χρίστου

Παρατηρητής Διαιτησίας: Μιχάλης Παπαβαρνάβας