Τι κάνουν οι διεθνείς μας στο εξωτερικό

Χρόνο συμμετοχής με τις ομάδες τους πήραν έξι διεθνείς ποδοσφαιριστές μας που αγωνίζονται στο εξωτερικό και ήδη, έχουν κληθεί από τον Ομοσπονδιακό μας τεχνικό Χριστάκη Χριστοφόρου για τους εκτός έδρας αγώνες με την Ελλάδα και τη Βοσνία Ερζεγοβίνη (7 και 10 Οκτωβρίου).

Πρόκειται για τους Λαϊφη, Μακρή, Τζέισον Δημητρίου, Μυτίδη, Αντωνιάδη και Αβραάμ.

Αναλυτικά:

Βασικός και αναντικατάστατος για άλλο ένα παιχνίδι με την Σταντάρ Λιέγης ο Κωνσταντίνος Λαϊφης. Ο διεθνής αμυντικός αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας του με Εουπέν για την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Βελγίου βοηθώντας την να φτάσει στη νίκη με 5-0. 

Βασικός και ο Ανδρέας Μακρής στον εκτός έδρας αγώνα της Γουόλσολ για το Πρωτάθλημα της League One στην Αγγλία με την Πιτερμπόρο.  Ο αγώνας τελείωσε ισόπαλος 1-1 με το Μακρή να αντικαθίσταται στο 77ο λεπτό. 

Ο Τζέισον Δημητρίου ήταν επίσης βασικός στον εκτός έδρας αγώνα της Σάουθεντ με την Νορθάμπτον. Η Σάουθεντ έχασε με 4-0 με τον συμπατριώτη μας αμυντικό να δέχεται κόκκινη κάρτα στο 50ο λεπτό. 

Ο Ανδρέας Αβραάμ ήταν στην εντεκάδα της Λάρισας στο νικηφόρο αγώνα με τον Ολυμπιακό Πειραιώς για την 3η αγωνιστική της Super League στην Ελλάδα. Ο Αβραάμ αντικαταστάθηκε στο 88ο λεπτό. 

Άλλη μια συμμετοχή στην αρχική εντεκάδα, χωρίς να αντικατασταθεί και για το Μάριο Αντωνιάδη στη Super League. Ο Αντωνιάδης, που κέρδισε θέση βασικού στον Πανιώνιο, αγωνίστηκε στον αγώνα με τη Βέροια στον οποίο η ομάδα του έχασε με 2-1. 

Ο Νέστορας Μυτίδης αγωνίστηκε ως αλλαγή στον αγώνα της Ρόντα με τη Φέγενορντ για το Ολλανδικό Πρωτάθλημα. Η Ρόντα έχασε με 5-0 με το Μυτίδη να αγωνίζεται στα τελευταία δεκαπέντε λεπτά του αγώνα.