Λύτρωση στο 95΄ για τον Ερμή! (φώτος/βίντεο)

Σε ένα παιχνίδι με αρκετές φάσεις και στις δύο εστίες, ο Ερμής λυτρώθηκε με γκολ στην τελευταία φάση του αγώνα!

Ο Μαρτίνιουκ στο 95΄ σούταρε από πολύ μακριά, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίκτυα του Μπουγκαντίνοφ. Το σκορ άνοιξε ο Ερμής στο 43΄ και πάλι με τον Μαρτίνιουκ ενώ στο 7΄ ο Ντε Μέλο έχασε πέναλτι. Η ισοφάριση για την ομάδα της Άχνας ήρθε στο 70΄ με τον Χατζηβασίλη. 

Το παιχνίδι ξεκίνησε στις 19:00...

Το Kerkida.net θα σας μετέφερ την δράση

Έπιασε το πέναλτι ο Μπογκαντίνοφ 

Στο 7ο λεπτό ο Ντε Μέλο ανατράπηκε από τον Τσικάρσκι και ο Λούκας Σωτηρίου υπέδειξε την άσπρη βούλα. Ο Βραζιλιάνος ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση όμως ο Μπογκαντίνοφ απέκρουσε. 

Στο 23ο λεπτό ο Ζελάγια έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Στυλιανού με το κεφάλι έπειτα από το κόρνερ του Πιντσέλι ωστόσο ο Λούκας Σωτηρίου ακύρωσε το γκολ αφού ο Αργεντινός έκανε φάουλ στην αρχή της προσπάθειας του.

Μεγάλη επέμβαση από τον Στυλιανού...

Ο Ενέσκου σούταρε από ευνοϊκή θέση όμως ο Στυλιανού απέκρουσε, στην συνέχεια της φάσης ο Χατζηβασίλης νικήθηκε ξανά από τον κίπερ του Ερμή.

ΓΚΟΛ στο 43΄ 

Δύο λεπτά πριν το τέλος του πρώτου μέρους ο Ερμής κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Μαρτίνιουκ να βρίσκει στόχο με σουτ εντός περιοχής. 

Πρώτο 10λεπτο με Εθνικό...

Ο Εθνικός ήταν η ομάδα που μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος. Η ομάδα της Άχνας έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων επισκέφτηκε περισσότερες φορές την εστία του Στυλιανού ωστόσο δεν κατάφερε να απειλήσει σοβαρά. 

Αποσοβεί το 2-0 ο Μάρτιν στο 65΄ 

Ο Φερνάντες λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο λίγο έλειψε να κάνει το 2-0 για τον Ερμή. Ο επιθετικός της ομάδας της Αραδίππου έπιασε πολύ ωραίο σουτ εκτός περιοχής αναγκάζοντας τον Μπογκαντίνοφ να διώξει δύσκολα σε κόρνερ. 

ΓΚΟΛ με Χατζηβασίλη...

Ο επιθετικός του Εθνικού βρήκε τον δρόμο προς τα δίκτυα ισοφαρίζοντας το σκορ στο 70. Ο Πιντσέλι έδωσε πολύ ωραία κάθετη πάσα στον νεαρό ο οποίος δεν λάθεψε στο τετ α τετ με τον Μπογκαντίνοφ για το 1-1.

Λύτρωση με κόντρα στο 95΄ 

Κυριολεκτικά στην εκπνοή της αναμέτρησης ο Μαρτίνιουκ χάρισε στον Ερμή τους τρεις βαθμούς έστω και με δόση τύχης. Ο επιθετικός του Ερμή σούταρε από μακριά, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίκτυα του Σκοπιανού τερματοφύλακα του Εθνικού. 

ΕΡΜΗΣ: Στυλιανού, Χριστόφ, Σίργκι (39΄ Αντωνίου), Μπένγκα, Ντε Βρίσε, Μαϊσουράτζε, Μπάουμαν, Ντε Μέλο, Μαρτίνιουκ, Γιαγκουδάκης (49΄ Αρτάμπε), Ντομινίκ (64΄ Φερνάντες)

ΕΘΝΙΚΟΣ: Μπογκατίνοφ, Μουλαζίμης, Ντόβνια, Γκριγκαλάβα (46΄ Στόιτσεφ), Τσικάρσκι, Πιντσέλι, Αρέστη (59΄ Γκαβρίλα), Ενέσκου, Κιπιάνι (86΄ Κρατσούνοφ), Ζελάγια, Χατζηβασίλης