Δηλώσεις από το "Αντώνης Παπαδόπουλος"

Διαβάστε όλα όσα δήλωσαν Ντανίλο Ντόνσιτς και Νίκος Παναγιώτου μετά το τέλος του αγώνα στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" όπου ο Ερμής πήρε την νίκη.

Ντανίλο Ντόνσιτς:

«Μετά από ένα αγώνα που χάσαμε στο τελευταίο δευτερόλεπτο, είναι δύσκολη στιγμή για μας. Υπήρξαν στιγμές που ο Ερμής ήταν καλύτερος, στιγμές που ήμασταν εμείς αλλά νομίζω αξίζαμε ένα βαθμό. Συμβαίνει όμως αυτό στο ποδόσφαιρο, άλλες φορές πάει ανάποδα. Ξεκίνησε καλύτερα ο Ερμής, είχε και το πέναλτι που ευτυχώς δεν έγινε γκολ. Μετά ισορροπήσαμε, παίζαμε καλά,  κυκλοφορούσαμε τη μπάλα. Στο δεύτερο ήμασταν εμείς καλύτεροι, σκοράραμε και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σταματήσαμε να παίζουμε και αρχίσαμε απλώς να διώχνουμε τη μπάλα και να περιμένουμε να τελειώσει το παιχνίδι. Πανικοβληθήκαμε, είχαμε λανθασμένα μαρκαρίσματα, πάσες.  Ακόμα και έμπειροι παίκτες το έκαναν αυτό. Ήρθε στο τέλος ένα τυχερό γκολ που μπορούσε να ήταν και ανάποδα. Πρέπει να διορθώσουμε αυτές τις στιγμές που παίζουμε χωρίς συγκέντρωση και δείχνουμε σημάδια πανικού. Μου άρεσε που οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα. Συγχαρητήρια στον Ερμή και καλή συνέχεια».

Νίκος Παναγιώτου:

«Ευχαριστώ το συνάδελφο για τα συγχαρητήρια. Ο Ερμής στο πρώτο ημίχρονο έκανε το καλύτερο φετινό 45λεπτο. Φτιάξαμε πολλές ευκαιρίες. Σκοράραμε στο τέλος, αλλά το δικαιούμασταν πιο νωρίς. Θα σταθώ και στη μεγάλη απόκρουση του Στυλιανού, τη διπλή απόκρουση με το σκορ στο 0-0. Οι ισορροπίες μπορούσαν να αλλάξουν. Κλείσαμε το ημίχρονο με γκολ και ξεκινήσαμε λίγο διστακτικοί το δεύτερο γκολ. Κάναμε τρεις αναγκαστικές αλλαγές που μας χάλασαν το ρυθμό μας. Θα σταθώ όμως στο πάθος που είχαν τα παιδιά, έδειξαν να μην συμβιβάζονται με την ισοπαλία. Στο 85’ ρισκάραμε κι άλλο. Βάλαμε τον Αντωνίου στην περιοχή, πιέσαμε και έστω και με δόση τύχης πήραμε το τρίποντο. Πολύ σημαντική νίκη γιατί μας δίνει αυτή τη δυναμική που θέλαμε από το Καλοκαίρι να εμφυσήσουμε στους ποδοσφαιριστές για να έχουν στόχους ψηλούς. Δουλειά που έγινε το Καλοκαίρι και μας χαροποιεί που φέρνει καρπούς. Είναι πολύ νωρίς, όμως μας δίνει δύναμη. Συγχαρητήρια στα παιδιά και σε αυτούς τους λίγους που μας ακολουθούν. Η νίκη ανήκει ολοκληρωτικά σε αυτούς. Έχει καλή ομάδα ο Εθνικός, καλή συνέχεια, αλλά στο τέλος ήμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε δίκαια».