Δεξιώθηκαν τους αθλητές των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών αγώνων (φώτος)

Σε μια όμορφη βραδιά σε ευχάριστο και χαλαρό κλίμα, ο ΔΗ.ΣΥ δεξιώθηκε την Τετάρτη τους αθλητές των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών αγώνων που εκπροσώπησαν την Κύπρο στο Ρίο.

Στους σύντομους χαιρετισμούς τους, Αβέρωφ Νεοφύτου και Πρόδρομος Προδρόμου υπογράμμισαν την προσφορά των αθλητών στην προβολή της χώρας μας και εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν στην Βραζιλία.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Ντίνος Μιχαηλίδης, κάλεσε την Πολιτεία να παραμείνει κοντά στους αθλητές και τον αθλητισμό γενικότερα και αναφέρθηκε στην ανάγκη για Ενιαία Αθλητική Νομοθεσία.
Ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Κλεάνθης Γεωργιάδης, μεταξύ άλλων εξέφρασε την αποφασιστικότητα της Πολιτείας να στηρίξει τους αθλητές μας και να τους προσφέρει επαγγελματική αποκατάσταση ώστε να μπορούν να είναι προσηλωμένοι στις προπονήσεις και τους αγώνες τους.

Αυτό, εξάλλου, ήταν που ζήτησαν εκ μέρους των αθλητών οι Απόστολος Παρέλλης και Μίλαν Τραΐκοβιτς, που αφού ευχαρίστησαν τους διοργανωτές της δεξίωσης, τόνισαν την σημασία που έχει για όλους τους αθλητές η επαγγελματική αποκατάσταση και ζήτησαν από την Πολιτεία να προνοήσει ώστε αυτό να λειτουργήσει ως κίνητρο και για τους νεαρούς που θέλουν να ασχοληθούν με τον πρωταθλητισμό.