ΟΚΚΑΣ: "Ήταν κακός χθες ο ΑΠΟΕΛ"!

Ο Γιάννης Οκκάς, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Το 10 το κακό" με τον Παντελή Διαμαντόπουλο και τον Γιάννη Φιλέρη για το επερχόμενο ντέρμπι και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στον ψεσινό αγώνα του Ολυμπιακού με το ΑΠΟΕΛ. Ο πρώην διεθνής άσος χαρακτήρισε ως... κακό το ψεσινό ΑΠΟΕΛ!

Για την απόδοση του ΑΠΟΕΛ:

Ήταν κακός χθες ο ΑΠΟΕΛ. Ειδικά εμείς που τον βλέπουμε πιο συχνά, είδαμε ότι δεν είναι αυτή η αγωνιστική εικόνα που ξέρουμε. Το ζητούμενο ήταν ότι κι έτσι ο Ολυμπιακός δεν πήρε αποτέλεσμα. Είχε πολλές ευκαιρίες ο Ολυμπιακός, αλλά το αποτέλεσμα μένει. Ήταν που ήταν βαρύ το κλίμα στον Ολυμπιακό, πλέον σε κάθε παιχνίδι που θα έρχεται θα είναι δυσκολότερο από το προηγούμενο.

Για την εικόνα του Ολυμπιακού:

Το ένστικτο μου και η εμπειρία μου λέει ότι ο κόσμος έχει ένα διαφορετικό κριτήριο και κάποιες φορές λέει την αλήθεια. Ο κόσμος δεν χαίρεται τον Ολυμπιακό, γιατί δεν είναι επιθετικός, όπως τον έχει συνηθίσει. Δεν είναι αυτό που περιμένει ο κόσμος, δηλαδή η ομάδα να έχει την κατοχή της μπάλας, την ηρεμία στο παιχνίδι της. Οι ευκαιρίες που βρήκε χθες ήταν από ατομικές ενέργειες και όχι από οργανωμένο παιχνίδι.

Βλέπω ότι δεν υπάρχει καλή σχέση στα αποδυτήρια, υπάρχει αγωνιστική απειθαρχία. Μου δίνει την εντύπωση ότι οι σχέσεις στα αποδυτήρια δεν είναι καλές. Ενώ ο ΑΠΟΕΛ ήταν μέτριος, προσπαθούσε σαν ομάδα, που έστω με αυτή την προσπάθεια πήρε το αποτέλεσμα. Εκεί είναι που βλέπεις ότι υπάρχει καλύτερη σχέση μεταξύ των ποδοσφαιριστών και του προπονητή.