Δίκαιο "Χ" στο Τσίρειο (φώτος)

Στους έξι βαθμούς έφτασε η ΑΕΖ έπειτα από "λευκή" ισοπαλία στο Τσίρειο με τον Άρη. Πέντε μετρούν οι "Ταξίαρχοι".

Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίκτυα στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες για την ΑΕΖ, δίκαιο ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα. 

Το Kerkida.net σας μετέφερε την δράση: 

Τετ α τετ ο Κρίστης και... άουτ!

Μόλις στο 5ο λεπτό η ΑΕΖ έφτασε πολύ κοντά από το 0-1. Ο Κρίστης Αντρέου μόνος απέναντι στον Γκοττ δεν βρήκε στόχο, με τον τερματοφύλακα του Άρη να διώχνει σε κόρνερ.

Απειλή με Τζιμόντζι

Στο 30΄ η ΑΕΖ απείλησε εκ νέου την εστία του Γκοττ με την κεφαλιά του Τζιμόντζι. Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΖ έπιασε την κεφαλιά μετά από σέντρα από δεξιά όμως η μπάλα πέρασε άουτ. 

Ο Πάγκαλος και τελικά... Γκοττ! 

Ο Ελλαδίτης επιθετικός της ΑΕΖ μπήκε μέσα στην περιοχή του Άρη, από πλάγια έπιασε το σουτ όμως ο τερματοφύλακας της Ελαφράς Ταξιαρχίας είπε και πάλι "όχι".

Στο 42΄ ο Άρης

Ο Ευσταθίου σέντραρε από δεξιά όμως η κεφαλιά του Σκουρτάη δεν απείλησε την εστία της ΑΕΖ.

Χωρίς φάση στο 10λεπτο... 

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και μέχρι το 55΄ δεν σημειώθηκε κάποια φάση στις δύο εστίες. Η ΑΕΖ είχε μεν την πρωτοβουλία των κινήσεων ωστόσο δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Γκοττ. 

Ευκαιρία με Σκούρτη... 

Δέκα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα ο Άρης έφτασε κοντά στο γκολ με τον Σκούρτη. Ο επιθετικός του Άρη δεν βρήκε στόχο με το κεφάλι έπειτα από ωραία σέντρα από δεξιά του Πούλπο.

Τεράστια ευκαιρία στο 85΄ 

Έπειτα από ένα μελέ στα καρέ της ΑΕΖ, ο Πάντιδος από το μισό μέτρο έκανε το γυριστό όμως ο Φελισιέ έσωσε διώχνοντας την μπάλα πάνω στην γραμμή αποσοβώντας με αυτόν τον τρόπο το 1-0 στο Τσίρειο. 

Ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε πέντε λεπτά καθυστερήσεις με την συμπλήρωση του 90λέπτου ωστόσο τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του ματς.

Άρης: Γκοττ, Ευσταθίου, Παντίδος, Θεοφίλου, Αλβάρες, Χάρμονι, Νάνο, Μάρτινς, Φράγκος, Αντωνίου, Σκούρτης

ΑΕΖ: Χρυσοστόμου, Σακελλαρίου, Τσιμορτζί, Σάσσι, Αουρέλιο, Κυριάκου, Πάγκαλος, Οζίας, Σολωμού, Ανδρέου, Ντο Σάντος 

Διαιτητής: Αβραάμ Τσούκκας

Βοηθοί διαιτητές: Πέτρος Πέτρου – Χριστάκης Σπανός

Τέταρτος διαιτητής: Βασίλης Δημητρίου

Παρατηρητής: Μιχαήλ Ιωάννου