Επιβλητική η Καρμιώτισσα και τριάρα! (φώτος)

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η Καρμιώτισσα η οποία επικράτησε του Ερμή στο ΓΣΖ με 3-0. Βαττής, Αντάμοβιτς και Ταραλίδης οι σκόρερ για την ομάδα του Λιάσου Λουκά. Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες. Με 10 ολοκλήρωσε ο Ερμής...

.

Πρώτη φάση με τον Όρντος...

Στο 9ο λεπτό η Καρμιώτισσα απείλησε για πρώτη φορά την εστία του Στυλιανού. Ο Όρντος έπειτα από ωραία πάσα του Σάλιακα έπιασε εν κινήσει το σουτ όμως ο αμυντικός του Ερμή έβαλε την κόντρα με την μπάλα να περνά κόρνερ.

ΓΚΟΛ με τον Βαττή

Στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης η Καρμιώτισσα άνοιξε το σκορ με τον Ηλία Βαττή. Πολύ ωραία κομπίνα από το κόρνερ, η μπάλα κινήθηκε έξω από την περιοχή εκεί όπου ο επιθετικός της Καρμιώτισσας με σουτ στην κίνηση έκανε το 1-0.

Μεγάλη φάση στο 41'  

Τέσσερα λεπτά πριν το τέλος του πρώτου μέρους, ο Ηλίας Βαττής δεν κατάφερε να κάνει το 2-0. Ο Κύπριος επιθετικός μπήκε μέσα στην περιοχή του Στυλιανού, επιχείρησε με εξωτερικό φάλτσο να στείλει την μπάλα στα δίκτυα όμως δεν βρήκε στόχο.

2-0 νωρίς στο 2ο ημίχρονο...

Στο 51ο λεπτό ο Μάρκο Αντάμοβιτς έκανε δύο τα τέρματα της Καρμιώτισσας. Ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων βρέθηκε απέναντι από τον Στυλιανού και με ωραίο πλασέ έγραψε το 2-0. 

ΔΟΚΑΡΙ στο 67΄ 

Η Καρμιώτισσα έφτασε μια ανάσα από το 3-0. Ο Μπόλιανετς έκανε πολύ ωραία ενέργεια, έπιασε φαλτσαριστό σουτ όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι αφού κατέληξε στο δοκάρι του Στυλιανού και έξω.

ΔΟΚΑΡΙ και ο Ερμής...

Ένα λεπτό πριν το τέλος του αγώνα ο Ντα Σίλβα μέσα στην περιοχή σημάδεψε με το κεφάλι το δοκάρι.

Πέναλτι, κόκκινη και 3-0...

Ο Παπαδόπουλος, πέρασε τον τερματοφύλακα του Ερμή ωστόσο το πλασέ του σε κενή εστία εστία σταμάτησε στο χέρι του Αντωνίου με τον διαιτητή να αποβάλει τον αμυντικό του Ερμή και να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Ο Ταραλίδης δεν λάθεψε από τα 11 βήματα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0 στο ΓΣΖ.

Καρμιώτισσα: Ντραγκόγεβιτς, Βοσκανιάν, Ταραλίδης, Βαττής, Γουίλερ, Αντάμοβιτς, Αρότσα, Πόλιανετς, Σαλιάκας, Όρντος, Μανογιάν.

Ερμής: Στυλιανού, Μπενγκά, Ντε Μέλο, Μαρτίνιουκ, Χόι (23΄ Γιαγκουδάκης), Χριστόβ, Ντε Βρίσε, Μαϊσουράντζε, Μπάουμαν, Αντωνίου, Ντα Σίλβα

Διαιτητής: Νικόλας Νεοκλέους

Βοηθοί διαιτητές: Χαράλαμπος Χαραλάμπους – Δώρος Τούρος

Τέταρτος διαιτητής: Κυριάκος Κυριάκου

Παρατηρητής: Ανδρέας Δημητρίου