"Χτύπησε" με Όρντος και τρίτη συνεχόμενη! (φώτος)

Με τον Όρντος να σκοράρει στο 60΄ η Καρμιώτισσα πέτυχε την τρίτη της συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στην Δόξα στο ΓΣΖ, με 1-0 ! Ακόμα μια εξαιρετική εμφάνιση από την ομάδα του Λιάσου Λουκά στην πρώτη της συμμετοχή στην πρώτη κατηγορία. Η ομάδα των Πολεμιδιών έφτασε με την νίκη της αυτή στους 11 βαθμούς.

Καλύτερη η Δόξα στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα. Οι παίκτες του Λούκα Χατζηλούκα είχαν περισσότερη διάθεση φτάνοντας με σχετική ευκολία στα καρέ του Ντραγκόγεβιτς χωρίς να γίνουν ωστόσο, ιδιαίτερα απειλητικοί.

Απειλή με Ρούντι 

Στο 20ο λεπτό ο Ρούντι με μακρινό σουτ απείλησε για την Δόξα ωστόσο ο Ντραγκόγεβιτς μπλόκαρε την μπάλα.

Απάντηση με Σταύρου...

Δύο λεπτά μετά το σουτ του Ρούντι ο Σταύρου απάντησε για την Καρμιώτισσα. Ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων επιχείρησε σουτ από πλάγια, εντός της περιοχής όμως η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Νέγκρι.

45+1 Μεγάλη φάση για την Δόξα!

Τεράστια διπλή χαμένη ευκαιρία για την Δόξα στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους. Ο Μπεμπέτο έδωσε στον Φοφανά, ο δεύτερος του επέστρεψε την μπάλα μέσα στην περιοχή όμως το σουτ του αποκρούστηκε από τον Ντραγκόγεβιτς ασταθώς. Στην επαναφορά ο Εντμάρ έστειλε την μπάλα πολύ άουτ από πλεονεκτική θέση.

Εξουδετέρωσε την κεφαλιά ο Νέγκρι 

Στο 55΄ ο Βοσκανιάν έπιασε την κεφαλιά εντός της περιοχής της Δόξας έπειτα από την σέντρα του Βαττή ωστόσο ο Νέγκρι έδειξε σπουδαία ριφλέξ προστατεύοντας το μηδέν στην εστία του. 

Τετ α τετ του Μπεμπέτο αλλά... Ντραγκόγεβιτς

Στο 57΄ η Δόξα απάντησε στις ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος με τον Μπεμπέτο. Ο επιθετικός της ομάδας της Κατωκοπίας πήρε την μπάλα από την εξαιρετική κάθετη του Γκόμες, βρέθηκε απέναντι από τον Ντραγκόγεβιτς, πλάσαρε όμως ο κίπερ της Καρμιώτισσας απέκρουσε πέφτοντας στο έδαφος σωτήρια. 

60΄ ΓΚΟΛ με τον Όρντος!

Η Καρμιώτισσα κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Όρντος. Ο επιθετικός της ομάδας των Πολεμιδιών πήρε το ριμπάουντ από την όχι και τόσο καλή κεφαλιά του αμυντικού της Δόξας στην σέντρα του Σταύρου και με ευθύβολο σουτ νίκησε τον Νέγκρι για το 1-0. 

Η Καρμιώτισσα κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της σκορ μέχρι το τέλος του αγώνα και να πετύχει την τρίτη της συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα.

Καρμιώτισσα:  Ντραγκόγεβιτς, Βοσκανιάν, Βαττής, Γουίλερ, Αντάμοβιτς, Σταύρου, Λοκόμπε, Μπόλιανετς, Κονέ, Όρντος, Μανογιάν

Δόξα: Νέγκρι, Παουλίνιο, Λεονάρντο, Ρεδόνδο, Δημητρίου, Ρούντι, Γκόμες, Πουτζιουρής, Φοφάνα, Εντμάρ, Μπεμπέτο.

Διαιτητής: Γιώργος Νικολάου

Α΄Βοηθός: Μ. Δημητριάδης

Β΄Βοηθός: Ν. Εγγλέζου

Τέταρτος: Κ. Χριστοδούλου