Συνέχεια με τρεις αγώνες

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta, με το παιχνίδι ανάμεσα σε Ανόρθωση και Ερμή να ξεχωρίζει του προγράμματος.

Στις 18:00 (Cytavision Sports 7) στο «Παφιακό», η ΑΕΖ υποδέχεται την ΑΕΚ σε ένα παιχνίδι με μεγάλο και ξεκάθαρο φαβορί. Οι φιλοξενούμενοι τρέχουν ένα… αλάνθαστο σερί από την αρχή της σεζόν και αυτό θέλουν να συνεχίσουν, πηγαίνοντας με την καλύτερη ψυχολογία στο ντέρμπι κορυφής με το ΑΠΟΕΛ ενώ οι φιλοξενούμενοι χωρίς άγχος θα επιδιώξουν την πρώτη τους νίκη στο «Παφιακό».

Στις 19:00 (Cytavision Sports 2) στο «Τσίρειο», Άρης και ΑΕΛ αναμετρόνται με τον πρώτο να είναι τυπικά γηπεδούχος. Από την μία οι «πράσινοι» παραμένουν χωρίς νίκη και θέλουν πάση θυσία να πανηγυρίσουν για πρώτη φορά και από την άλλη οι «κίτρινοι» θέλουν να συνεχίσουν την… αθόρυβη πορεία τους προς τα ψηλά.

Τέλος στις 20:00 (Cytavision Sports 1) στο «Αντ. Παπαδόπουλος», η Ανόρθωση θα φιλοξενήσει τον Ερμή. Η «Κυρία» βρίσκεται στην αναζήτηση μιας καλής εμφάνισης που θα αποτελέσει το έναυσμα για αγωνιστική και βαθμολογική άνοδο, την στιγμή που ο Ερμής συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις και έχει ξεκάθαρες βλέψεις για είσοδο στην πρώτη εξάδα.