Αλλαγές, τριάρα και... ΑΠΟΕΛ! (Φώτος)

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες, η ΑΕΚ ξεπέρασε το εμπόδιο της Ομόνοιας Αραδίππου και εξασφάλισε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου. Η ομάδα του Ιμανόλ Ιντιάκεθ επικράτησε με 3-0 χάρις σε γκολ των Μπόλιεβιτς, Κωνσταντίνου και Άλβες με πέναλτι. Πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στο μεγάλο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ, την ερχόμενη αγωνιστική.

Αλλαγές, ποιότητα και Ακοράν

Οι πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ήταν λογικό να δυσκολέψουν τον ρυθμό στα πρώτα λεπτά για λογαριασμό της ΑΕΚ. Ωστόσο η διαφορά ποιότητας ήταν δεδομένη, με την ομάδα του Ιμανόλ Ιντιάκεθ να κυριαρχεί και στο 13' να χάνει την πρώτη καλή ευκαιρία με κεφαλιά του Ακοράν να περνά λίγο έξω.

Άτυχος ο Μπόλιεβιτς

Η ΑΕΚ συνέχισε να έχει τον πλήρη έλεγχο και να ψάχνει το γκολ, πλησιάζοντας αρκετά στο 18' όταν ο Μπόλιεβιτς εκτέλεσε φάουλ και... σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Χριστοδούλου. Με την συμπλήρωση 25 λεπτών, το 0-0 παρέμεινε αναλλοίωτο. 

Τώρα... τυχερός!

Την επόμενη φορά, ο Μαυροβούνιος διεθνής άσος ήταν... τυχερός! Στο 32' ο Χαραλαμπίδης ελίχθηκε ωραία από αριστερά και έκανε το παράλληλο γύρισμα, εκεί όπου ο Μπόλιεβιτς κινήθηκε στην πορεία της μπάλας και με άψογο τελείωμα νίκησε τον Χριστοδούλου, για το 1-0.

Ίδιο σκηνικό και 2-0

Ίδιο το σκηνικό στην επανάληψη, με την ΑΕΚ να κυριαρχεί και να πλησιάζει σε αρκετές περιπτώσεις στο δεύτερο γκολ. Κάτι που κατάφερε στο 60', όταν μετά από κεφαλιά του Εγγλέζου και προαωρινό διώξιμο του Χριστοδούλου, ο Κωνσταντίνου από κοντά... έγραψε το 2-0.

Γκολ και ο Άλβες

Ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 3-0 στο 87' όταν ο Άλβες που μπήκε νωρίτερα στο παιχνίδι σαν αλλαγή, εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, με το οποίο η ομάδα του Ιμανόλ Ιντιάκεθ... εξασφάλισε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του Κυπέλλου.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡ.: Χριστοδούλου, Μάντζαλος, Μάνσλον, Νικολαΐδης, Κακάλοφ, Χατζηματθαίου, Νικολάου, Γρηγορίου, Χριστοδούλου, Θεοδώρου, Γιώρκας, Πεπέτσιος.

ΑΕΚ: Γιωργαλλίδης, Τρουγιόλς, Χαραλάμπους, Μιντίκκης, Ιωάννου, Μπόλιεβιτς, Μούσιτς, Εγγλέζου, Ακοράν (61'Άλβες), Χαραλαμπίδης, Κωνσταντίνου.

**Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Ανδρέας Κωνσταντίνου με βοηθούς τους Ευαγόρα Ευαγόρου και Δημήτρη Χριστοφόρου.

**Ολικό... λίφτινγκ από τον προπονητή της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιντιάκεθ.