Χρυσή ευκαιρία σε περίπτωση νίκης…

Η ΑΕΛ έχει μπροστά της μια χρυσή ευκαιρία σε περίπτωση νίκης. Η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου στα χαρτιά είναι το φαβορί κόντρα στην ΑΕΖ όμως θα πρέπει να το αποδείξει και στο γήπεδο για να καταφέρει να ξεπεράσει ακόμη ένα εμπόδιο. 

Σε μια τέτοια περίπτωση οι ‘’γαλαζοκίτρινοι’’ θα πάνε στα μαζεμένα ντέρμπι με την ψυχολογία στο ζενίθ και εκεί θα παίξουν τα “ρέστα” τους για να πάρουν όσους περισσότερους βαθμούς μπορούν, αν και έδειξαν ότι έχουν τις ικανότητες να πάρουν νίκες και σε ντέρμπι. 

Από εκεί και πέρα θέλει το τρίποντο για ακόμη ένα λόγο αφού πρέπει να εκμεταλλευτεί τις όποιες απώλειες από το ντέρμπι ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ για να πλησιάσει ακόμη περισσότερο τις δύο προπορευόμενες ομάδες στη βαθμολογία. 

Ο Πάμπος Χριστοδούλου, δεν αποκλείεται, με την ΑΕΖ να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές. Για παράδειγμα, όπως ν’ αφήσει εκτός τον Σοάρες αφού ο Καποβερτίνος είναι στο όριο των καρτών.

-Σε καμία περίπτωση δεν θέλει να τον στερηθεί στα ντέρμπι, αφού είναι ένα πολύτιμο όπλο στη “φαρέτρα” του. 

Όσο αφορά τις απουσίες δεδομένα θεωρείται ότι θα είναι εκτός οι Ντόσα και Μπουένο που ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών.