Δεύτερη νίκη με... σούπερ Κατσιαράβα (Φώτος/Δηλώσεις)

Με εμφατικό τρόπο επέστρεψε στις νίκες ο Εθνικός Άχνας. Η προσφυγική ομάδα επικράτησε με 4-2 της Καρμιώτισσας, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κατσιαράβα που σκόραρε και τα τέσσερα γκολ της ομάδας του! Για τους ηττημένους τον δρόμο προς τα δίκτυα βρήκαν οι Πόλιανετς και Βαττής.

Η εξέλιξη...

- Πρώτο σφύριγμα

- Χωρίς τη μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο δεκάλεπτο

- Μακρινό σουτ του Ταραλίδη, εύκολα ο Πρότζεκ

- Λίγα πράγματα στα πρώτα 25 λεπτά, λίγο πιο επιθετική η Καρμιώτισσα αλλά δεν έχουμε ευκαιρίες

- 29' Κεφαλιά του Κατσαράβα από κοντά, πάει ψηλά

- 31' ΓΚΟΛ 1-0 με εντυπωσιακό γυριστό του Κατσαράβα από κοντά

- Καλύτερος ο Εθνικός μετά το γκολ

- ΓΚΟΛ στο 42' ο Εθνικός και πάλι με τον Κατσαράβα φτάνει στο 2-0, με κεφαλιά μετά από γέμισμα του Πιντσέλι

-Ξεκίνημα επανάληψης και νέο γκολ! Ξανά για τον Εθνικό, ξανά με τον Κατσιαράβα που πήρε την ασίστ από τον Αράμπαλ και... έγραψε το 3-0.

-ΓΚΟΛ και μείωση στο σκορ για την Καρμιώτισσα με ωραίο σουτ του Μπόλιανετς στο 54'.

-Κλασική ευκαιρία με τοβν Χατζηβασίλη στο 55', ο Ντραγκόγιεβιτς έδιωξε με τα πόδια.

-Τέταρτο γκολ για τον Κατσιαράβα! Ο Εθνικός μπροστά στο σκορ με 4-1 με τον Γεωργιανό φορ να συμπληρώνει... καρέ!

-Διπλή ευκαιρία για τον Εθνικό στο 76'. Αρχικά το σουτ του Αρέστη σταματησε στο δοκάρι και στην συνέχεια από κοντά ο Κατσιαράβα αστόχησε.

-Ο Βαττής ανατρέπεται εντός περιοχής. Ο ίδιος αναλαμβάνει την εκτέλεση του πέναλτι και ευστοχεί, μειώνοντας σε 4-2 για την Καρμιώτισσα.

-Εξαιρετική προσπάθεια του Βαττή όμως το πλασέ του έδιωξε πάνω στην γραμμή ο Κυπριανού στο 86'.

-Τέλος αγώνα.

Εθνικός: Πρότζεκ, Στόιτσεφ, Αράμπαλ (61'Αρέστη), Κιπιάνι (61Ίλουρίντζε), Κατσιαράβα, Χατζηβασίλης, Πιντσέλι, Κυπριανού, Φιλίποφ, Ντόπνια, Ζελάγια

Καρμιώτισσα: Ντραγκόγιεβιτς, Βοσκανιάν, Ταραλίδης, Γουίλερ (72'Χριστοφή), Αντάμοβιτς, Σταύρου, Λοκόμπε (46'Βαττής), Πόλιανετς, Κονέ (46'Σάλιακας), Όρντος, Μανογιάν

Κίτρινες: Αράμπαλ, Αρέστη, Πρότζεκ / Γουίλερ, Αντάμοβιτς.

Οι δηλώσεις των δύο τεχνικών:

Βάλντας Ιβανάουσκας: «Ήμασταν σε πολύ δύσκολη κατάσταση μετά το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ, όπου παίξαμε καλό ποδόσφαιρο αλλά δεν πήραμε βαθμολογικό κέρδος. Οι παίκτες μου δούλεψαν σκληρά μέσα στην βδομάδα και αυτή η νίκη τους ανήκει. Αυτό ακριβώς θέλουμε και εμείς. Η δουλειά των στράικερ είναι να βάζουν γκολ. Σε δύο παιχνίδια δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, αλλά σήμερα ήταν αλλιώς. Η σημερινή νίκη θα ανεβάσει τη ψυχολογία της ομάδας μας. Έχω παρακολουθήσει την Καρμιώτισσα στο παιχνίδι με την Δόξα, έχει παίκτες ποιότητας. Εμείς χρειαζόμαστε τους βαθμούς γιατί η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη».

Λιάσος Λουκά: «Από έλλειψη συγκέντρωσης δεχθήκαμε ένα εύκολο  γκολ. Μετά ξανά από ένα πλάγιο δεχθήκαμε άλλο ένα εύκολο γκολ. Ήμασταν σε μια άσχημη μέρα εκτός από ελάχιστες φάσεις. Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε και πάλι με εύκολο λάθος και δεχθήκαμε γκολ. Στη συνέχει ανεβάσαμε απόδοση, η ομάδα σκόραρε, διεκδίκησε κάτι από το παιχνίδι. Δεχθήκαμε πολύ εύκολα γκολ σήμερα. Είμαστε ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο . Οι παίκτες μου αξίζουν σεβασμό, έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα».