ΝΑΙ απ' όλα τα σωματεία... (βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε η συνεδρία της ΚΟΠ με αφορμή τις συχνές αποστολές φακέλων από την UEFA για χειραγώγηση αγώνων. Διαβάστε όλα όσα είπε ο προεδρεύων, Γιώργος Κούμας κατά την έξοδο του από την αίθουσα:

«Το διοικητικό συμβούλιο στην σημερινή του συνεδρία, με συλλογικότητα και υπευθυνότητα και ομοφωνία αποφάσισε όπως αποδεχτεί τις εισηγήσεις της ΟΥΕΦΑ οι οποίες είναι 50 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο στον α’ φάκελο στον οποίο θα κατ’ ονομάζεται σωματείο ή σωματεία. Από κει και πέρα, 50 χιλιάδες και -6 βαθμούς στον β΄ φάκελο. Στον γ’ φάκελο διαβάθμιση και αποκοπή όλων των χορηγιών της ΚΟΠ προς το σωματείο ή σωματεία. Στον δ’ φάκελο θα υπάρχει διαγραφή για πέντε χρόνια. Το ίδιο ισχύει και για τη β΄κατηγορία. Η διαφορά είναι ότι αν κάποια ομάδα πάρει δυο φακέλους δεν θα μπορεί ν’ ανέβει στην α’ κατηγορία»

«Μια άλλη απόφαση η οποία προέκυψε σήμερα είναι ότι θα συσταθεί μια επιτροπή η οποία θα έχει επαφές με τη ΟΥΕΦΑ σ’ ότι αφορά τη διαδικασία και για να μπορέσουν αυτά τα μέτρα να γίνουν αποτελεσματικά».

H επιτροπή θα αποτελείται από κύριο Μάριο Λευκαρίτη, τον πρόεδρο Κωστάκη Κουτσοκούμνη, τον Γιώργο Κούμα, Χάρη Λοιζίδη και Νικ Νικολάου.