«Αδικήσαμε τον εαυτό μας»

Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες της Νέας Σαλαμίνας αιτιολόγησε την ήττα ο Στάικος Βεργέτης οποίος τόνισε πως η ομάδα αδίκησε τον εαυτό της. 

«Πήραμε πολύ λιγότερα από ότι δικαιούμασταν βάσει της εικόνας που είχαμε στο γήπεδο. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες όμως αδικήσαμε τον εαυτό μας με το αποτέλεσμα. Η ομάδα πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση σήμερα και δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου. Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο.  Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά και να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας».

Ο τεχνικός της Καρμιώτισσας Λιάσος Λουκά από την πλευρά του χαρακτήρισε τυχερή τη νίκη της ομάδας του όμως τόνισε πως το γεγονός ότι κατάφερε να διαφυλάξει το σκορ τον αφήνει ικανοποιημένο:

«Σήμερα ήμασταν τυχεροί. Η Νέα Σαλαμίνα ήταν καλύτερα από εμάς. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε πολλή πίεση και κρίνω ότι ήμασταν τυχεροί που πήραμε το τρίποντο. Σήμερα δεν ήμασταν τόσο καλοί στο οργανωτικό κομμάτι. Από τη στιγμή που διαφυλάξαμε το υπέρ μας αποτέλεσμα είμαστε ικανοποιημένοι. Εύχομαι καλή συνέχεια στη Νέα Σαλαμίνα διαθέτει μια πάρα πολύ καλή ομάδα»