Απίστευτο, κι όμως... Κυπριακό!

Ζήσαμε να το δούμε και αυτό…

Ο πρώτος γύρος ολοκληρώθηκε και σε θέμα προπονητών, ζούμε ένα πρωτόγνωρο σκηνικό.

Είναι πραγματικότητα ότι σαν Κύπρος έχουμε την… ταμπέλα των προπονητοφάγων, ωστόσο φέτος κάνουμε την διαφορά. Πως; Διατηρώντας αναλλοίωτους τους προπονητές των ομάδων που βρίσκονται στο πρώτο μισό της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος!

Ακούγεται απίστευτο αλλά είναι και αληθινό και Κυπριακό. Ιμανόλ Ιντιάκεθ στην ΑΕΚ, Πάμπος Χριστοδούλου στην ΑΕΛ, Τόμας Κρίστιανσεν στο ΑΠΟΕΛ, Τζον Κάρβερ στην Ομόνοια, Πέδρο Εμάνουελ στον Απόλλωνα, Νίκος Παναγιώτου στον Ερμή και Λιάσος Λουκά στην Καρμιώτισσα, ξεκίνησαν προετοιμασία με τις ομάδες τους και συμπλήρωση 13 αγωνιστικών, εξακολουθούν να βρίσκονται στις θέσεις τους!

Μάλιστα οι πέντε εξ’ αυτών, δεν ένιωσαν ποτέ να… τρίζει η καρέκλα τους ενώ οι δύο που πλησίασαν στην έξοδο (Κάρβερ – Εμάνουελ), βρήκαν τον τρόπο να ανατρέψουν το κλίμα και να επιβιώσουν!

Στην Αγγλία κυρίως, υπάρχουν πολλά τέτοιου είδους… ψαγμένα σημεία προς στοιχηματισμό. Αν υπήρχε κάτι ανάλογο στην Κύπρο και κάποιος είχε έμπνευση να το ακολουθήσει το Καλοκαιρι, σίγουρα θα κάνει ευχάριστα Χριστούγεννα!