Έσωσε τον βαθμό σε δύο λεπτά ο Ερμής (φώτος)

Η Ομόνοια κρατούσε το προβάδισμα των δύο τερμάτων μέχρι το 90ο λεπτό ωστόσο ο Ερμής με δύο τέρματα σε δύο λεπτά κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας έπειτα από το τελικό 2-2 στο "Αντώνης Παπαδόπουλος".

Μαργκάσα και Κλέιτον τα δύο γκολ της Ομόνοιας, Λίλλης και Μασίνουα διαμόρφωσαν το τελικό 2-2. Στην φάση του δεύτερου γκολ υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τους πράσινους για φάουλ στον Χριστοδούλου από τον Μπενγκά πριν ο Μασίνουα στείλει την μπάλα στα δίκτυα. Στην επαναληπτική προβολή φάνηκε ότι ο νεαρός δέχτηκε χτύπημα στον αέρα εντός της μικρής περιοχής. 

Πρώτη υποψία φάσης για την Ομόνοια...

Στο 6ο λεπτό ο Κλέιτον εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα έσκασε στο έδαφος εντός της περιοχής ωστόσο ο Σιέρινταν δεν πρόλαβε να βάλει σωστά το πόδι του με αποτέλεσμα να μπλοκάρει ο Νουρεντινόσκι. 

Σουτ - Σιέρινταν - άουτ...

Η Ομόνοια όπως αναμενόταν είχε τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο τέταρτο. Στο 13ο λεπτό ο Μαργκάσα βρήκε τον Σιέρινταν εκτός περιοχής και πλάγια, ο Ιρλανδός έπιασε το σουτ όμως η μπάλα πέρασε έξω.

Απειλεί ο Ερμής με τον Άλμπα!

Ο Ερμής έφτασε στην πρώτη του τελική στο 25ο λεπτό με τον Άλμπα. Ο Αργεντινός ελίχθηκε εκτός της περιοχής του Χριστοδούλου, έπιασε ωραίο σουτ όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία του νεαρού τερματοφύλακα. 

ΓΚΟΛ ο Μαργκάσα και 0-1

Η Ομόνοια κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" με τον Ρενάτο Μαργκάσα στο 38ο λεπτό. Ο Τουρέ μοίρασε στον αρχηγό των "πρασίνων" εντός της περιοχής του Νουρεντινόσκι με τον δεύτερο να στέλλει την μπάλα με δυνατό σουτ στον ουρανό των δικτύων της εστίας του Ερμή.  

Δεύτερο μέρος...

2-0 νωρίς με Κλέιτον

Η Ομόνοια διπλασίασε τα τέρματα της με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Κλέιτον στο 46ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ "άφησε άγαλμα" τον Νουρεντινόσκι κάνοντας το 2-0. 

Άλμπα και άουτ...

Ο Ερμής με το μακρινό σουτ του Άλμπα προσπάθησε να παραβιάσει την εστία του Χριστοδούλου στο 61΄ ωστόσο ο Αργεντινός δεν βρήκε στόχο.

Φοβερό σουτ και... δοκάρι!

Ο Ντε Μελο ήταν άτυχος στο 69ο λεπτό αφού το πολύ δυνατό σουτ του σημάδεψε το δοκάρι του Χριστοδούλου. Ένα λεπτό αργότερα ο Αρτάμπε επιχείρησε εκ νέου με σουτ να παραβιάσει την εστία του νεαρού κίπερ όμως η μπάλα πέρασε έξω. 

Μεγάλη φάση με Μασίνουα!

Στο 80ο λεπτό ο Μασίνουα έχασε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει στο σκορ. Ο επιθετικός των "φτεροπόδαρων" μόνος απέναντι από τον Χριστοδούλου έστειλε την μπάλα απελπιστικά πάνω από τα δοκάρια της εστίας της Ομόνοιας

ΓΚΟΛ με Λίλλη...

Ο Ερμής κατάφερε να μειώσει στο σκορ με τον Λίλλη στο 90΄. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων με προβολή εντός της περιοχής νίκησε τον Χριστοδούλου για το 2-1.

Ανατροπή και ισοφάριση!

Ο Ερμής κατάφερε μέσα σε ένα λεπτό να πετύχει και δεύτερο γκολ ισοφαρίζοντας το σκορ! Ο Μασίνουα με κεφαλιά εντός της περιοχής. Οι "πράσινοι" διαμαρτυρήθηκαν έντονα για φάουλ στον Χριστοδούλου από τον Μπενγκά πριν ο επιθετικός των "φτεροπόδαρων" στείλει την μπάλα στα δίκτυα. Στην επαναληπτική προβολή φάνηκε ότι ο παίκτης του Ερμή χτύπησε εντός της μικρής περιοχής τον νεαρό κίπερ.

Ερμής:Νουρεντινόφσκι, Χριστόφ, Ντε Βρίσε, Μπέγκα, Χριστοφή, Κέζος (30΄ Αρτάμπε) Μπάουμαν, Μαρτίνιουκ, Άλμπα, Ντε Μέλο, Σίρκι

Ομόνοια:  Χριστοδούλου, Σοϊλέδης, Βύντρα, Όρσουλιτς, Κωνσταντινίδης, Φλορέσκου, Μαργκάσα, Τουρέ (74΄ Φυλακτού), Κλέιτον, Ντάρμπισαϊαρ (65΄ Ρουσιάς), Σέρινταν

Όλες οι ειδήσεις για τον αγώνα Ερμής - Ομόνοια είναι προσφορά της Bet on Alfa