Πολλά γκολ αποβολή, πέναλτι - όλα σ΄ένα ματς! (φώτος)

Σ΄ένα παιχνίδι με πλούσια δράση Καρμιώτισσα και Άρης μοιράστηκαν τους βαθμούς έπειτα από το ισόπαλο 3-3.

Ο Άρης βρέθηκε δύο φορές μπροστά το σκορ ωστόσο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αντιδράσουν και να πάρουν κεφάλι με 3-2. Ο Άρης ωστόσο αν και με 10 ποδοσφαιριστές κατάφερε να ισοφαρίσει στο 83΄ για το τελικό 3-3. 

Τα γκολ πέτυχαν οι Πούλπο στο 10΄, ισοφάρισε η Καρμιώτισσα με τον Πόλιανετς στο 26΄, ο Μαραγκουδάκης έκανε το 2-1 στο 38΄,

Λάθος και γκολ ο Άρης...

Στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης ο Άρης πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Πούλπο. Ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενουμένων δεν αστόχησε σε τετ α τετ με τον Ντραγκόγιεβιτς έπειτα από λάθος των αμυντικών γράφοντας το 0-1 στο ΓΣΖ.

Ντραγκόγιεβιτς ενστικτωδώς...

Ο Μηνάς Αντωνίου κέρδισε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή της Καρμιώτισσας στο 16ο λεπτό. Ο Ικάντε ήταν αυτός που ανέλαβε την εκτέλεση με με τον Ντραγκόγιεβιτς να αποκρούει ενστικτωδώς σε κόρνερ.

Πόλιανετς και 1-1

Στο 26ο λεπτό η Καρμιώτισσα έφτασε στο 1-1 με τον Πόλιανετς. Ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, σηκώθηκε πιο ψηλά απ΄όλους και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

Σωτήρια ο Ντραγκόγιεβιτς...

Ο Άρης απείλησε στο 31΄ με τον Μαραγκουδάκη. Ο άσσος του Άρη έπειτα από σέντρα από αριστερά, σηκώθηκε πιο ψηλά απ΄όλους, έπιασε την κεφαλιά ωστόσο ο Ντραγκόγιεβιτς σε δύο χρόνους έστειλε την μπάλα σε κόρνερ.   

Μαραγκουδάκης και ξανά ο Άρης μπροστά...

Στο 38ο λεπτό ο Άρης πήρε εκ νέου προβάδισμα στο σκορ με τον Μαραγκουδάκη. Έγινε η σέντρα από αριστερά από τον Αντωνίου με την μπάλα α περνά απ΄όλος και να φτάνει στον Ελλαδίτη ο οποίος με κοντινή προβολή δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα να κάνει το 2-1 για την "Ελαφρά Ταξιαρχία".

Δεύτερο μέρος...

Ισοφάριση με Βαττή...

Από αμυντική αδράνεια του Άρη η Καρμιώτισσα έφτασε στην ισοφάριση με τον Βαττή. Ο μεσοεπιθετικός των γηπεδούχων εκμεταλλεύτηκε την λάθος τοποθέτηση των αμυντικών, τρύπωσε στην μικρή περιοχή και με πλασέ διαμόρφωσε το 2-2.

Πέναλτι- κόκκινη και ΓΚΟΛ

Στο 76ο λεπτό η Καρμιώτισσα πήρε για πρώτη φορά στο ματς κεφάλι στο σκορ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ταραλίδη. Ο Γιούσεφ ανέτρεψε τον Πάντο με τον Βασίλη Δημητρίου να δείχνει την άσπρη βούλα και να αποβάλει τον παίκτη του Άρη. Ο Ταραλίδης ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι νικώντας τον Γιαννακόπουλο για το 3-2 της ομάδας των Πολεμιδιών. 

Αντέδρασε ο Άρης και 3-3!

Στο 83΄ ο Μαραγκουδάκης κέρδισε πέναλτι από τον Γουίλερ με τον Ικάντε να ευστοχεί για το 3-3. Ο νεαρός άσσος της Καρμιώτισσας έβαλε τα χέρια στον έμπειρο Ελλαδιτη ο οποίος έπεσε στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Ντραγκόγιεβιτς, Σάλιακας, Γουίλερ, Λοκόμπε, Ταραλίδης, Αρότσα, Μανογιάν, Πόλιανετς, Βαττής (75΄ Χριστοφή), Σταύρου (68  Πάντος) Όρντος

ΑΡΗΣ: Γιαννακόπουλος, Ευσταθίου, Παχίπης, Μαραγκουδάκης, Μενέντες, Θεοφίλου, Αντωνίου, Κυριάκου, Ικάντε, Γιούσεφ, Γκονζάλες (85΄ Παναγή)