Έγινε της... ανατροπής! (φώτος)

Ματσάρα με τα όλα της στο «Παφιακό». ΑΕΖ και Καρμιώτισσα ανέτρεπαν η μια της άλλης και στο τέλος συμβιβάστηκαν στο ισόπαλο 3-3, σε ένα από τα ωραιότερα ματς της χρονιάς. Πολλά παράπονα από την Καρμιώτισσα για την διαιτησία του Κώστα Ψευδιώτη, αποβλήθηκε ο προπονητής της Λιάσος Λουκά.

Πρώτη φάση και πρώτο γκολ

Η Καρμιώτισσα ήταν η ομάδα που ξεκίνησε πιο επιθετικά, ωστόσο η ΑΕΖ ήταν αυτή που έφτασε στο γρήγορο γκολ. Μόλις στο 9’ ο Σάσι εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας και από πλάγια θέση και δεξιά εντός περιοχής έκανε το δυνατό σουτ, νικώντας τον Ντραγκόγιεβιτς για το 1-0.

Αντίδραση και τρεις ευκαιρίες

Μέσα σε ένα πεντάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν σημάδια αντίδρασης και έφτιαξαν τρεις πολύ καλές ευκαιρίες. Αρχικά με σουτ του Πόλιανετς που έδιωξε ο Σοφρωνίου, στην συνέχεια με ατομική προσπάθεια και σουτ του Βαττή που απέκρουσε ξανά εντυπωσιακά ο νεαρός γκολκίπερ και στην συνέχεια με πισινή κεφαλιά του Πόλιανετς, με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω.

Πάνω - κάτω και γκολάρα Σταύρου!

Ανοικτό παιχνίδι με την μπάλα να πηγαίνει πάνω – κάτω και τις δύο ομάδες να έχουν τις ευκαιρίες για γκολ. Ένα γκολ το οποίο ήρθε για την Καρμιώτισσα και ήταν γκολάρα, ένα από τα καλύτερα έως τώρα στο φετινό πρωτάθλημα. Μετά από ενέργεια από δεξιά και σέντρα του Αντάμοβιτς, ο Σταύρου κατέβασε με το στήθος και πριν σκάσει η μπάλα στο έδαφος έκανε το δεξί σουτ, στέλνοντας την στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Σοφρωνίου για την ισοφάριση στο 28’.

Κοντά στην ανατροπή

Στο 37' η ομάδα του Λιάσου Λουκά... άγγιξε την ανατροπή. Ο Βαττής ελίχθηκε από δεξιά, πέρασε τον αντίπαλο του και έδωσε την ασίστ πάρε- βάλε, ωστόσο ο Πόλιανετς που από πλεονεκτική θέση πλάσαρε ψηλά έξω. 

Δικαιοσύνη στο φινάλε!

Στην τελευταία φάση του ημιχρόνου, απονεμήθηκε… δικαιοσύνη με την Καρμιώτισσα να σκοράρει και να κάνει το 2-1. Ο Σταύρου εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Ταραλίδης έκανε την πρώτη κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι εκεί που ο Λοκόμπε δεν είχε πρόβλημα να σκοράρει για την ανατροπή.

Ισορροπία και ισοφάριση

Ισορροπημένο το παιχνίδι στο ξεκίνημα της επανάληψης, με την ΑΕΖ να δείχνει να πατά καλύτερα σε σχέση με το φινάλε του πρώτου μέρους και στο 61’ να φτάνει στην ισοφάριση. Μετά από κράτημα του Αρότσα στον Ντι Φράγκο, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και ο Μάρκο Αουρέλιο ήταν εύστοχος από τα έντεκα βήματα, για το 2-2.

Δεύτερο πέναλτι, γκολ, ανατροπή και αποβολή

Στο 81’ είχαμε την δεύτερη ανατροπή στο ματς, αυτή την φορά για την ΑΕΖ! Ο Κώστας Ψευδιώτης υπέδειξε πέναλτι σε μια φάση που ο Ντραγκόγιεβιτς διώχνει καθαρά την μπάλα και στην συνέχεια συγκρούεται με τον Πάγκαλο. Ο Ελλαδίτης φορ που ένα λεπτό νωρίτερα μπήκε στο παιχνίδι εκτέλεσε εύστοχα για το 3-2 ενώ μετά το γκολ ο προπονητής της Καρμιώτισσας Λιάσος Λουκά αποβλήθηκε λόγω έντονων διαμαρτυριών.

Ισοφάριση και στο... τσακ νέα ανατροπή!

Απίστευτα πράγματα στο παιχνίδι! Στο 92’ και ενώ το σκορ ήταν 3-2, ο Σταύρου εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Αρότσα που κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας πλάσαρε εύστοχα για την ισοφάριση. Και όχι μόνο αυτό αλλά στο επόμενο λεπτό, ο Κύπρου που μπήκε στο παιχνίδι στις καθυστερήσεις είδε την μπάλα μπροστά του στην μικρή περιοχή, έκανε το πλασέ αλλά αστόχησε, χάνοντας μοναδική ευκαιρία για την Καρμιώτισσα. Το τέλος του αγώνα βρήκε τις δύο ομάδες στο ισόπαλο 3-3, σε ένα από εντυπωσιακότερα ματς της χρονιάς.

ΑΕΖ: Σοφρωνίου, Κατσής, Στυλιανού, Οζίας, Μαμμίδης, Αουρέλιο, Φελισιέν, Βιγιαφάνες (80'Πάγκαλος), Σάσι, Ντι Φράνκο, Σεμέδο (68'Πιτταράς).

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Ντραγκόγεβιτς, Ταραλίδης (90'Κύπρου), Βαττής, Γουίλερ, Αντάμοβιτς, Αρότσα, Σταύρου, Λοκόμπε, Πόλιανετς, Σάλιακας, Όρτος.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Φελισιέν (4η), Κατσής, Σάσι - Λοκόμπε, Αρότσα (4η), Σταύρου.

**Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Κώστας Ψευδιώτης με βοηθούς τους Χαράλαμπο Χαραλάμπους και Σωτήρη Βίκτωρος.

**Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 0-0.

**Ντεμπούτο στον πάγκο της ΑΕΖ για τον προπονητή Δημήτρη Δημητρίου.