Μέσα στην "μάχη" με μεγάλο διπλό! (φώτος)

Επέστρεψε για τα καλά στην "μάχη" του τίτλου ο Απόλλωνας. Κέρδισε την ΑΕΚ με 1-3 μέσα στην "Αρένα" και με την τρίτη σερί νίκη, έφτασε στους 34 βαθμούς. Παπουλής, Μάγκλιτσα και Ντα Σίλβα τα γκολ των φιλοξενούμενων, ο Τρισκόφσκι εκείνο των γηπεδούχων. Όλο το "ζουμί" στο πρώτο μέρος, όπου σημειώθηκαν και τα τέσσερα γκολ.

"Χτύπησε" νωρίς ο Παπουλής!

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Απόλλωνας άνοιξε το σκορ με τον Φώτη Παπουλή. Ο Ελλαδίτης έπειτα από εκτέλεση φάουλ με κεφαλιά εντός περιοχής νίκησε τον Μίνιο για το 0-1.

Μάγκλιτσα και 0-2

Στο 14ο λεπτό ο Απόλλωνας διπλασίασε τα τέρματα του με τον Μάγκλιτσα. Ο Μπεντόγια ήταν αυτός που πίεσε τον Καταλά ο οποίος έκανε λάθος, ο Μάγκλιτσα πήρε την μπάλα και ξεχύθηκε απέναντι στον Μίνιο για να κάνει με σουτ το 0-2.

Με το γνωστό του στιλ...

Στο 18ο λεπτό με την χαρακτηριστική του κίνηση ο Φώτης Παπουλής επιχείρησε φαλτσαριστό σουτ εκτός περιοχής όμως η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Μίνιο.

Ανατροπή - πέναλτι και 0-3!

Στο 22ο λεπτό ο Μάγκλιτσα ανατράπηκε εντός της περιοχής με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Ντα Σίλβα ήταν αυτός που εκτέλεσε έπειτα από ένα λεπτό για να κάνει το 0-3 στο ΑΕΚ Αρένα. 

Μείωσε ο Τρισκόφσκι!

Στο 27ο λεπτό ο Ιβάν Τρισκόφσκι σκόραρε με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι εντός της περιοχής το 1-3, ξαναβάζοντας την ΑΕΚ στο ματς. Ένα γκολ που τελικά μέτρησε έπειτα μικρή διακοπή... Οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα διαμαρτυρήθηκαν έντονα ότι ο Σκοπιανός ήταν σε θέση οφσάιντ. Ο διαιτητής έπειτα από διαβούλευση με τον βοηθό του έδειξε τελικά την σέντρα αφού η μπάλα κατέληξε στον σκόρερ από κόντρα σε παίκτη του Απόλλωνα. 

Δοκάρι ο Μπόλιεβιτς...

Στο 39ο λεπτό ο Βλαντιμίρ Μπόλιεβιτς επιχείρησε ωραίο σουτ εκτός περιοχής όμως η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι του Βάλε και πέρασε άουτ.

Ξεκίνημα με φάσεις

Με φάσεις και για τις δυο ομάδες ξεκίνησε η "επανάληψη". Στο 52' ο Άλβες έκανε ωραίο σουτ που ήταν για λίγο άστοχο ενώ στο επόμενο λεπτό ο Πέδρο επίσης αστόχησε από καλή θέση. Δυο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Γκόμες να χάσει καλή ευκαιρία με άστοχο σουτ από καλή θέση ενώ στο 57' ο Ντα Σίλβα από την μέση του γηπέδου πήγε να "κρεμάσει" τον Μίνιο όμως η μπάλα κατέληξε λίγο πάνω απ' το δοκάρι. Κάπου εκεί... έπεσε ο ρυθμός, με τον Απόλλωνα να διαχειρίζεται πολύ καλά το ματς και την επόμενη φάση να έρχεται στο 70' με ένα μακρινό σουτ του Χαραλάμπους που πήγε έξω.

Το τελευταίο 20λεπτο...

Με τον ρυθμό να είναι πλέον πιο αργός και φυσικά να ευνοεί τον Απόλλωνα, η ΑΕΚ θα μπορούσε να κάνει θρίλερ το ματς στο 76' όταν ο Χαραλαμπίδης βγήκε στην πλάτη της άμυνας, όμως δεν έπιασε καλά το σουτ "φάτσα" με τον Βάλε. Δυο λεπτά αργότερα είχε και η Λεμεσιανή ομάδα καλή ευκαιρία, όμως ο Πίεχ πήγε πλάγια δεξιά και το σουτ του δεν απείλησε τον Μίνιο.

ΑΕΚ: Μίνιο, Μόισοφ, Καταλά, Λαρένα, Ακοράν, Τρισκόφσκι, Μπόλιεβιτς, Ορτίθ, Λαμπάν (26' Άλβες), Εγγλέζου (61' Χαραλαμπίδης), Χαραλάμπους

Απόλλωνας: Βάλε, Σακέτι, Ντα Σίλβα (85' Ρέινολντς), Μπεντόγια (66' Σαρδινέρο), Πέδρο, Ρομπερζ, Κυριάκου, Παπουλής, Γκόμες, Βινίσιους, Μαγκλιτσα (77' Πίεχ)

Κίτρινες: Ορτίθ (4η), Ακοράν, Χαραλάμπους, Μπόλιεβιτς /  Μάγκλιτσα (4η), Κυριάκου

- Διαιτητής ήταν ο Χρίστος Νικολαΐδης, με βοηθούς τον Νίκο Καλησπέρα και τον Ανδρέα Π. Ανδρέου. Τέταρτος ο Λούκας Σωτηρίου και παρατηρητής ο Μιχάλης Ιωάννου.

Ο αγώνας ΑΕΚ-Απόλλωνας είναι μία προσφορά της Bet on Alfa