Η νέα ΜΕΓΑΛΗ δύναμη!

H προσθήκη της Offsite στην οικογένεια της Digital Tree τον περασμένο Αύγουστο δημιούργησε μία νέα δυναμική στον μεγαλύτερο διαδικτυακό όμιλο της Κύπρου. Πλέον ήρθε η στιγμή για το επόμενο βήμα μέσω της συνένωσης των δύο ειδησεογραφικών ιστοσελίδων του ομίλου, της Offsite και της OnlyCy και τη δημιουργία της OffsiteCy. 

Οι ειδησεογραφικές ομάδες της Offsite και της Onlycy προχωρούν ενωμένες για να προσφέρουν την σφαιρικότερη και πιο ολοκληρωμένη ενημέρωση τόσο στην κυπριακή επικαιρότητα όσο και στα διεθνή, οικονομικά και αθλητικά θέματα. Επιπλέον η συνύπαρξη με την Offsite Auto, το Offsite Woman και το Offsite Tech αλλά και η νέα κατηγορία Offsite Sport δημιουργούν ένα ολοκληρωμένο portal που καλύπτει όλες τις πτυχές της ενημέρωσης.

 Σε εμπορικό επίπεδο ο όμιλος της Digital Tree e–publishers, είναι πλέον σε θέση να καλύψει κάθε ανάγκη προβολής οποιουδήποτε πελάτη, ανάλογα με το target group, το μήνυμα που θέλει να περάσει καθώς και την διάρκεια προβολής, πετυχαίνοντας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Με εξειδικευμένα πακέτα που δεν τελειώνουν στην απλή ανάρτηση banners, η ομάδα της Digital Tree e–publishers είναι σε θέση να επικοινωνήσει κάθε προϊόν/υπηρεσία αποτελεσματικά.