Ξανά 6άδα στο ντεμπούτο Κοσμά… (φώτος)

Με αυτογκόλ του Ταραλίδη στο 37’ και γκολ του Φροξυλιά στο 77’ ο Ερμής επικράτησε 2-0 της Καρμιώτισσας και ανέβηκε ξανά στην πρώτη 6άδα.   Αυτή ήταν η 8η φετινή νίκη (6η εντός) για τους «φτεροπόδαρους»  που έφτασαν στους 28 βαθμούς. 

Στο ντεμπούτο του Γιώργου Κοσμά στον πάγκο οι γηπεδούχοι πέτυχαν γκολ σε καίρια χρονικά σημεία της αναμέτρησης.  Στις θετικές εντυπώσεις έμειναν οι  φιλοξενούμενοι που δέχθηκαν την 4η σερί τους ήττα. 

Kαλός ρυθμός χωρίς όμως ευκαιρίες… 
Με διάθεση να δώσουν ένα γρήγορο ρυθμό στην αναμέτρηση μπήκαν οι δύο ομάδες.   Προσπάθησαν να έχουν καλή κυκλοφορία ώστε να δημιουργήσουν επικίνδυνες προϋποθέσεις αλλά  η ώρα πέρασε δίχως σημαντική ευκαιρία. Ό,τι καλύτερο ήταν ένα διαγώνιο σουτ του Αντάμοβιτς από καλή θέση. 

1-0 με περιπετειώδη τρόπο με αυτογκόλ Ταραλίδη
Ενώ ο αγώνας κυλούσε χωρίς κάτι αξιόλογο ο Ερμής κατάφερε μέσα από μια περιπετειώδη φάση ν’ ανοίξει το σκορ. Στο 37’ μετά από εκτέλεση κόρνερ η άμυνα της Καρμιώτισσας έδιωξε και στην επαναφορά του Ντα Σίλβα η μπάλα πέρασε από αρκετά σώματα και ο Χριστοφή στο δεύτερο δοκάρι με δυνατό σουτ σημάδεψε τον Ταραλίδη. Κάπως έτσι η μπάλα άλλαξε τροχιά και κατέληξε στα δίκτυα προς δυσαρέστηση του Ελλαδίτη. 

Προσπάθεια αντίδρασης… 
Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε την Καρμιώτισσα να προσπαθεί ν’ αντιδράσει.  Κέρδισε αρκετά μέτρα στο γήπεδο και με πρωτοβουλίες κυρίως του Αντάμοβιτς έψαξε την ισοφάριση.  Από την άλλη, ο Ερμής προσπάθησε να ‘’παγώσει’’ το ρυθμό και να εκμεταλλευτεί τους ανοιχτούς χώρους με κόντρα αντεπιθέσεις.  

2-0 στο 77’ με Φροξυλιά…
Μετά από έξοχη αντεπίθεση ο Ντα Σίλβα έδωσε στον Μαρτίνιουκ και αυτός στον κενό χώρο βρήκε τον Φροξυλιά που με πλασέ πέτυχε το 2-0.  

Εκατέρωθεν ευκαιρίες… 
Στα εναπομείναντα λεπτά δημιουργήθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες ωστόσο τίποτα δεν άλλαξε… Κάπως έτσι ο Ερμής πανηγύρισε μια σημαντική νίκη που τον  ξαναφέρνει στην πρώτη 6άδα.  

ΕΡΜΗΣ: Νουρετινόφσκι, Χριστόφ, Ντε Βρίσε, Μπενγκά, Χριστοφή, Μαϊσουράτζε, Μαρτίνιουκ, Μπάουμαν (63' Αρτάμπε), Ντε Μέλο (31' Φροξυλιάς), Παγιές (85' Γραντίν), Ντα Σίλβα.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Ντραγκόγιεβιτς, Σάλιακας, Γουίλερ (46' Χριστοφή), Λοκόμπε, Ταραλίδης, Μπαρμπαρό, Αντάμοβιτς, Βαττής (64΄ Πάντος), Μανογιάν, Πόλιανετς, Όρντος (66' Σταύρου)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: - / Μπενγκά (4η)

*Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Λουκάς Σωτηρίου, με βοηθούς τους Αριστείδη Χρίστου και Χρίστο Χρίστου.

*Ντεμπούτο με τη φανέλα της Καρμιώτισσας πραγματοποίησε ο Μπάρπαρο. 

*Ντεμπούτο με τη φανέλα του Ερμή πραγματοποίησε ο Γραντίν. 

*Ντεμπούτο στον πάγκο του Ερμή πραγματοποίησε ο Γιώργος Κοσμά. 

* Στο παιχνίδι του α’ γύρου η Καρμιώτισσα επικράτησε 3-0.  

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (20η):  Καρμιώτισσα-Αναγέννηση/Απόλλωνας-Ερμής

 Όλα τα ρεπορτάζ του αγώνα Ερμής-Καρμιώτισσα είναι προσφορά της Bet on Alfa