«Μπορούμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα»

Στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Ερμή ο Γιώργος Κοσμάς έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα. 

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ερμή για τη θέση που μου έχει δώσει. Θέλω να ευχαριστήσω τον προηγούμενο συνάδελφο για τη δουλειά που έχει κάνει. Τρέξαμε πολλά θέματα. Μελετήσαμε αρκετά τον αντίπαλο. Διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι. Πιέσαμε ψηλά τον αντίπαλο και δημιουργήσαμε κάποιες καλές ευκαιρίες. Καταφέραμε να προηγηθούμε κάτι το οποίο μας βοήθησε πάρα πολύ. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Νοιώθω ότι μπορούμε να παίξουμε ακόμη καλύτερο ποδόσφαιρο. Υπάρχει ποιότητα στον Ερμή. Εκείνο που μένει είναι να γίνουμε ομάδα για να φτάσουμε στο στόχο μας που δεν είναι άλλος από την έκτη θέση».

Από την μεριά του ο βοηθός προπονητής της Καρμιώτισσας, Χρίστος Γερμανός, τόνισε ότι η ομάδα του άξιζε κάτι παραπάνω από το παιχνίδι.

«Συγχαρητήρια στον Ερμή για τη νίκη του. Πιστεύω ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω από το σημερινό παιχνίδι. Όμως για ακόμα μια φορά ένα γκολ προήλθε από έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης και έτσι προηγήθηκε ο Ερμής. Στο β’  ημίχρονο είχαμε τις ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε όμως δεν τα καταφέραμε και δεχτήκαμε και το δεύτερο γκολ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια. Αν συνεχίσουμε θα πετύχουμε το στόχο μας».