"Έχει προσφέρει πολλά στην Ανόρθωση και στον Εθνικό"

Ο Κίκης Φιλίππου μίλησε το μεσημέρι στον Άστρα 92.8 και την συνάδελφο Κατερίνα Κυριάκου. Αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο Αντρέας Παντελή αλλά και στο θέμα εισιτηρίων του αγώνα με την Ομόνοια...

Για τον Αντρέα Παντελή: "Είναι απόφαση την οποία θα πάρει ο ίδιος ο Αντρέας και σε καμία περίπτωση δεν ήρθε εδώ για να μείνει. Έχει προσφέρει όπως γνωρίζετε όλοι πάρα πολλά στην Ανόρθωση αλλά και στο Σωματείο μας σε καιρούς δύσκολους. Βοήθησε αφάνταστα να ξεπεράσουμε κάποια προβλήματα".

Αν θα είναι πλήγμα η αποχώρησή του: "Δεν θα έλεγα ότι θα είναι πλήγμα όμως θα χάσουμε έναν άνθρωπο που βοήθησε αρκετά το Σωματείο. Η απόφαση είναι καθαρά δική του, εμείς δεν έχουμε λόγο".

Για τα εισιτήρια του αγώνα με την Ομόνοια: "Σε καμία περίπτωση δεν προέκυψε θέμα εισιτηρίων. Εμείς απλά εκείνο που είχαμε πει όσον αφορά την προπώληση, είναι πως θα δώσουμε τον αριθμό που δικαιούνταν η Ομόνοια και σε περίπτωση που χρειάζονταν περισσότερα, είμαστε έτοιμοι σε μισή ώρα να δώσουμε και άλλα εισιτήρια. Αυτό που δεν κάναμε είναι να δώσουμε 1500 εισιτήρια όπως παλιά και να πωλούνται όλα τα μαθητικά και να επιστρέφουν πίσω τα υπόλοιπα. Θα δώσουμε την αναλογία και αν πουληθούν, κάθε μισή ώρα μπορούμε να δίνουμε και άλλα".

Αν θα υπάρχουν ανοικτά ταμεία: "Βεβαίως"

Αν μίλησε με τον Αντώνη Τζιωνή: "Μιλήσαμε πριν από λίγο και υπάρχει μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπό του".