Check Matt και Κύπελλο! (φώτος)

Η Ομόνοια μετά από ένα δραματικό παιχνίδι στο Δασάκι κατάφερε με γκολ του Ντάρμπισαϊαρ στο 90΄ να ισοφαρίσει το τέρμα του Ζελάγια και να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου μετά το τελικό 1-1...

Η εξέλιξη του ματς,,.

Καλύτερα ο Εθνικός...

Το παιχνίδι στο Δασάκι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Ο Εθνικός ήταν αυτός που έφτασε κοντά στο γκολ με την συμπλήρωση του πρώτου λεπτού. Ο Κατσιαράβα μπήκε στην περιοχή του Κρέσιτς από αριστερά, γύρισε παράλληλα εκεί όπου ο Ζελάγια με κοντινό πλασέ είδε την μπάλα να χτυπά στον κίπερ των πρασίνων και στο δοκάρι πριν καταλήξει άουτ. 

Η ομάδα της Άχνας απείλησε εκ νέου στο 10ο λεπτό. Ο Χατζηβασίλης πήρε την μπάλα από δεξιά, μοίρασε στον Ζελάγια εντός περιοχής ωστόσο ο δεύτερος δεν την βρήκε όπως θα ήθελε με αποτέλεσμα να περάσει η ευκαιρία ανεκμετάλλευτη. Δύο λεπτά αργότερα ο Μαργκάσα απάντησε για την Ομόνοια με σουτ εκτός περιοχής το οποίο πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Μπογκαντίνοφ.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν την εστία του Μπογκαντίνοφ στο 23ο λεπτό με τον Φλορέσκου. Ο Ρουμάνος έπειτα από την σέντρα του Σοϊλέδη έστειλε την μπάλα προς την εστία με κεφαλιά παρόλα αυτά ο τερματοφύλακας του Εθνικού είχε σωστή τοποθέτηση και μπλόκαρε εύκολα. 

0-0 στο ημίχρονο

Στην συνέχεια ο ρυθμός έπεσε αισθητά στο Δασάκι. Οι φιλοξενούμενοι είχαν για περισσότερη ώρα την κατοχή της μπάλας χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Μπογκαντίνοφ με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να οδηγηθούν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 0-0.

Δεύτερο μέρος...

Μεγάλη φάση για τον Εθνικό στο 52΄ απάντηση ένα λεπτό αργότερα!

Εφτά λεπτά από την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Εθνικός απόλεσε μεγάλη ευκαιρία με τον Χατζηβασίλη. Ο επιθετικός των γηπεδούχων έστειλε την μπάλα απελπιστικά άουτ με σουτ σε τετ α τετ με τον Κρέσιτς.

Ένα λεπτό αργότερα η Ομόνοια επισκέφτηκε με προϋποθέσεις την εστία του Μπογκαντίνοφ, ο Μαργκάσα αρχικά είδε το σουτ του να κοντράρει ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Σιέρινταν δεν πρόλαβε με πλασέ να στείλει την μπάλα προς την εστία... 

ΓΚΟΛ με Ζελάγια!

Στο 58ο λεπτό ο Εθνικός Άχνας κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Ζελάγια. Ο Αργεντινός έφυγε στην πλάτη της άμυνας των "πρασίνων" έπειτα από μακρινή μπαλιά και με πλασέ έστειλε την μπάλα αρχικά πάνω από το σώμα του Κρέσιτς και στα δίκτυα.  

Απειλή με Όρσουλιτς

Από την στιγμή που ο Ζελάγια κατάφερε να ανοίξει το σκορ ο Εθνικός έλεγχε το παιχνίδι. Χαρακτηριστικό είναι ότι η επόμενη φάση σημειώθηκε στο 81΄. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Όρσουλιτς είδε την κεφαλιά του να περνά λίγο έξω. Δύο λεπτά αργότερα ο Χριστοφή με δυνατό σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα άουτ.

Ισοφάριση στο 90΄ με Ματ 

Η Ομόνοια κατάφερε να ισοφαρίσει το παιχνίδι στο 90΄. Ο Χριστοφή από δεξιά μπήκε στην περιοχή, γύρισε την μπάλα παράλληλα εκεί όπου ο Ντάρμπισαϊαρ μόνος έστειλε με πλασέ την μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το 1-1. 

Η Ομόνοια έφτασε πολύ κοντά στο να κάνει το 2-1 με ανεπανάληπτη ευκαιρία του Χριστοφή. Ο εξτρέμ των πρασίνων σε κενή εστία (ο Μπογκαντίνοφ ήταν προωθημένος στην αντίπαλη περιοχή) έστειλε την μπάλα άουτ. Το τελικό 1-1 έδωσε την πρόκριση στην Ομόνοια.

Εθνικός Άχνας: Μπογκαντίνοφ, Στόιτσεφ, Κιπιάνι (85΄ Ιλουρίτζε), Κατσιαράβα, Χατζηβασίλης (80΄ Γκαβρίλα),  Ενέσκου, Κυπριανού, Φιλίποφ, Αρέστη, Ζελάγια, Κρατσιούνοφ

Ομόνοια: Κρέσιτς, Βύντρα, Όρσουλιτς, Σοϊλέδης, Κωνσταντινίδης (84΄ Κύπρου) Φλορέσκου (69΄ Χριστοφή), Κατελάρης, Μαργκάσα, Κλέιτον, Σιέρινταν, Ντάρμπισαϊαρ

Το ρεπορτάζ είναι προσφορά της Bet on Alfa