Τεσσάρα στο αντίο του Ίσμα! (φώτος)

Η Ανόρθωση παίζοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο επιβλήθηκε του Ερμή με 4-1 στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Δύο γκολ πέτυχε ο Ίσμα ο οποίος αποθεώθηκε στο αντίο του από τον κόσμο της ομάδας. Γκολάρα με ανάποδο ψαλίδι από τον Σιβού, άνοιξε το σκορ ο Βίκτορ, βρήκε δίκτυα ο Μπενγκά για τον Ερμή...

Η εξέλιξη του αγώνα

Το πρώτο δεκάλεπτο στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" ολοκληρώθηκε χωρίς φάσεις. Η μπάλα ανεβοκατέβαινε κυρίως στον χώρο του κέντρου με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να επιβάλουν τον ρυθμό τους. 

Ωραίος συνδυασμός, "Γιο Γιο" άουτ και ΓΚΟΛ ο Βίκτορ...

Στο 16ο λεπτό ο Οικονομίδης έπειτα από πολύ ωραία εναλλαγή της μπάλας με τους Γκάμπριελ και Ίσμα, βρέθηκε απέναντι από τον Στυλιανού όμως το σουτ του αποκρούστηκε ενστικτωδώς από τον τερματοφύλακα του Ερμή. Στην εξέλιξη της φάσης η Ανόρθωση κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Βίκτορ. Ο μέσος της "Κυρίας" έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κολούνγκα έστειλε την μπάλα στα δίκτυα με ωραία γυριστή κεφαλιά εντός περιοχής στο 17΄. 

Ίσμα - 2-0 και υπόκλιση!

Στο 27ο λεπτό του αγώνα έπειτα από βαθιά μπαλιά του Μίτροβιτς,  Κολούνγκα κατέβασε εντός της περιοχής με τον Ίσμα με πλασέ να διαμορφώνει 2-0 και να γνωρίζει την αποθέωση από τον κόσμο της ομάδας.

Στο 45+2 ο Γκάμπριελ απόλεσε μεγάλη ευκαιρία όταν με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ από πλεονεκτική θέση εντός της περιοχής του Στυλιανού. 

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την Ανόρθωση να έχει τον έλεγχο του. Η "Κυρία" κατάφερε να πετύχει δύο τέρματα ενώ επισκέφτηκε πολλές φορές την εστία του Στυλιανού. Πολύ καλό 45λεπτο έκανε  Νίκολα Μίτροβιτς ο οποίος στον χώρο του κέντρου ήταν πολύ σταθερός. 

Μπενγκά στο 61΄ και ΓΚΟΛΑΡΑ Σιβού! 

Στο 61ο λεπτό ο Ερμής κατάφερε να μειώσει στο σκορ με τον Μπενγκά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ωστόσο δύο λεπτά αργότερα ο Σιβού "ζωγράφισε" το 3-1 για την Ανόρθωση. Ο Νιγηριανός έπειτα από εκτέλεση φάουλ από αριστερά, κατέβασε την μπάλα με το στήθος και με ανάποδο ψαλίδι έκανε το 3-1.

Ξανά Ίσμα και αποθέωση...

 Ο Γκονσάλβες στο 82ο λεπτό έκανε το 4-1 για την Ανόρθωση. Μετά από κάθετη πάσα του Μίτροβιτς, απέναντι από τον Στυλιανού δεν λάθεψε και βρήκε δίκτυα για δεύτερη φορά. 

Από εκείνο το σημείο κι΄έπειτα δεν άλλαξε κάτι με την "Κυρία" να παίρνει μαι επιβλητική νίκη...

**Το κείμενο ανανεώνεται

Ερμής: Στυλιανού, Χριστόφ, Χριστοφή, Ντε Μέλο, Μπενγκά, Ντε Πίνα, Ντα Σίλβα, Φροξυλιάς, Μπάουμαν, Αρτάμπε (60΄ Μασίνουα), Παγιές

Ανόρθωση: Κόπριβετς, Σάντος, Ερέρο, Αγκιλαρ, Σιβού, Βίκτορ, Μίτροβιτς, Οικονομίδης, Κολούνγκα (61΄ Ράγιος), Γκάμπριελ, Γκονσάλβες (84΄ Καμπρέρα)

Τα ρεπορτάζ του αγώνα είναι προσφορά της Bet on Alfa