"I'm not Ronaldinho"!

Ο μακροβιότερος ξένος στην ιστορία της ΕΝΠ, ο Πορτογάλος μέσος Χούγκο Φαρία συμπλήρωσε τα 34 του χρόνια την Τετάρτη (15/02). Με ένα σύντονο αφιέρωμα, στο οποίο περιλαμβάνεται με ωραία ιστορία, η σελίδα «Enosara Paralimni» στο facebook (που συνηθίζει να μας τροφοδοτεί με ωραία θέματα) θυμάται και εύχεται στον Φα-ΣΑ-ρία!

Αναλυτικά:

"Happy 34th birthday Hugo Faria.

Ο μακροβιότερος ξένος που υπηρέτησε με ζήλο και αυταπάρνηση την ομάδα μας την Ένωση τιμώντας σε απόλυτο βαθμό την βυσσινί φανέλα.

Από το 2008 έως το 2013 αγωνίστηκε σε 133 αγώνες σκοράροντας δύο γκολ. Το ένα με τον Ατρόμητο δίνοντας ένα πολύτιμο τρίποντο ενώ για το δεύτερο ίσως να μη θυμόμαστε έναντι ποιας ομάδας, ίσως με Ολυμπιακό, αλλά το σίγουρο είναι πως όταν σκόραρε δεν είχε καταλάβει ότι σκόραρε.

Ωραίος και εύθυμος άνθρωπος ο Fa(sa)ria όπως τον φωνάζαμε ήταν η ψυχή της ομάδας.

Πολλά θα μπορούσαμε να γράψουμε για τον Faria αλλά θα κλείσουμε με ένα χαρακτηριστικό επεισόδιο:

Παίζουμε με την Δόξα στο Μακάρειο... Ο Hugo ξεκινά από το κέντρο και περνώντας τον ένα μετά τον άλλο τους αντιπάλους αμυντικούς, βρίσκεται αντιμέτωπος με τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Σουτάρει ανενόχλητος... με την μπάλα να καταλήγει πλάγιο άουτ...

Τελικό αποτέλεσμα 0-0. Στα αποδυτήρια τον πειράξαμε πως κατάφερε να περάσει όλη την αντίπαλη άμυνα και να σουτάρει σε πλάγιο άουτ... Η απάντηση του αφοπλιστική... "I'm not Ronaldinho"..."